Înfrăţire inedită la Oarja! Mircea Andrei şi Cătălin Teodorescu au întâmpinat delegaţia din Letonia

Vineri, o însemnată delegaţie din Letonia s-a aflat la Oarja, pentru a concretiza înfrăţirea dintre comuna argeşeană şi localitatea Pargaujas. Primarul Constantin Bâlea a avut alături de el viceprimarul şi consilierii săi locali, iar delegaţia letonă a fost, de asemenea, compusă din primar, viceprimar şi specialişti în finanţe, cultură şi educaţie.

Invitaţi de marcă şi proiecte spre concretizare

Invitaţii de marcă ai primarului din Oarja au fost prezenţi alături de oamenii acestei comune. Este vorba de cei doi lideri ai Partidului Democrat Liberal Argeş, Mircea Andrei şi Cătălin Teodorescu, care s-au arătat încrezători în proiectul de înfrăţire al celor două localităţi. „Orice schimb de experienţă nu poate fi decât benefic pentru comuna Oarja şi pentru cetăţenii ei. Este foarte important că putem învăţa unii de la ceilalţi, pentru dezvoltarea localităţilor”, a declarat senatorul Mircea Andrei. De asemenea, primarul leton a fost extrem de impresionat de atitudinea argeşenilor care l-au întâmpinat la Oarja, spunând că sunt oameni calzi, ca nicăieri în lume. Cătălin Teodorescu, un vechi prieten al oamenilor din comună, şi-a exprimat dorinţa de a vedea dezvoltându-se proiectele discutate de edilii celor două localităţi proaspăt înfrăţite. „Letonii au propus astăzi lucruri frumoase, pentru progresul comunităţii argeşene, iar eu sper să fie puse în pratică cât mai curând, să nu rămână doar proiecte pe hârtie. Sunt bucuros de faptul că orjenii şi letonii vor beneficia de schimburi de experienţă culturale şi educative şi salut prezenţa prietenilor din Letonia în această frumoasă comună”, a spus Cătălin Teodorescu.
Străinii au vizitat primăria Oarja, o biserică, dar şi şcoala generală din comună şi au susţinut că îi vor primi cu aceeaşi căldură pe argeşenii noştri.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea