Dotări noi pe Logan şi Sandero. Dar nu de siguranță, din păcate...

# Scaune îmbrăcate în piele cu 2700 lei, navigație cu 1362 lei. Producătorul argeșean de automobile scoate la rampă generațiile noi ale lui Logan și Sandero. Dotări noi, unele chiar șocante – navigație și tapiserie piele, însă, probabil, aceleași stele puține la testele EURO NCAP, aceleași maxim două airbaguri… Designul este diferit față de actualele modele, iar asta se vede mai ales din partea frontală, unde mașina împrumută trăsături pe care deja le știm de la Duster si Lodgy, în cazul noului Logan. Noua berlină are în comun și elemente de design de la noua generatie Sandero. La interior au fost preluate tehnologii de la Lodgy, cum ar fi interfața MediaNav cu ecran touch-screen de 7 inch.
Mai mult, aşa cum Duster a lansat ca echipare tapiseria din piele, şi noile Sandero şi Logan o vor avea ca opţiune, contra sumei de aproape 2.700 de lei. Sistemul de navigaţie costă 1.362 de lei, la care se adaugă şi Harta Europei contra sumei de 454 lei. Tempomatul este disponibil numai în pachet cu senzori de parcare şi volan îmbrăcat în piele (1.816 lei), şi în plus, cu 454 lei se poate achiziţiona o cotieră pentru locurile din faţă.
Din nevoia continuă de reducere a costurilor de producție, s-a ajuns ca modelele Dacia să aibă comenzi pentru geamuri pe bord şi între scaune (pentru pasagerii din spate), claxon montat pe maneta de semnalizare.
Odată cu lansarea lui Lodgy Dacia a renunţat în a realiza acelaşi interior pentru toate modelele. Maşina poate fi echipată, cu sistem de navigaţie, are port USB pentru mp3-uri indiferent de sistemul audio ales şi chiar tempomat - sistem care menţine contantă viteza pe autostradă, fără ca şoferul să fie nevoit să ţină apăsată pedala de acceleraţie.
Printre "detaliile" noii generaţii se regăsesc şi surprize: modelele Dacia dispun în sfârşit de termometru pentru temperatura exterioară. În aceeaşi categorie se poate încadra şi amortizorul pentru capota faţă, nemaifiind necesară "montarea" manuală a tijei, dar şi pornirea automată a ştergătoarelor atunci când parbrizul este stropit cu lichid de spălare.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea