Românii sărăcesc îngrijorător!!!

# Credit Suisse - Global Wealth Report îi dă dreptate lui Cătălin Bulf! Cătălin Bulf, candidatul Alianţei România Dreaptă pe Colegiul Piteşti Nord, trăgea săptămâna trecută un semnal de alarmă cu privire la sărăcirea populaţiei României. Acesta declara, la acel moment, faptul că românii sunt din ce în ce mai săraci, iar puterea lor de cumpărare este din ce în ce mai mică, fiind unul dintre cele mai sărăcite popoare. Tot acesta declara că guvernările defectuoase, şi mai ales cele cinci luni de guvernare Ponta – USL – PSD, au dus la o scădere dramatică a puterii de cumpărare a românilor.
Declaraţiile sale au fost confirmate săptămâna trecută de un studiu realizat de celebra Credit Suisse - Global Wealth Report 2012, raportul mondial care se referă la averea populaţiei planetei.  În acest raport, România este ţara care a sărăcit cel mai mult în anul care a trecut, lucruri care confirmă spusele lui Cătălin Cornel Bulf, candidatul Alianţei România Dreaptă la alegerile parlamentare.
Averea medie a gospodăriilor româneşti a scăzut în ultimul an cu 36%, aceasta fiind cea mai mare prăbuşire a bogăţiei familiilor din toată lumea, potrivit studiului Credit Suisse - Global Wealth Report 2012.
România este singura ţară din lume unde averea medie pe familie a scăzut, în ultimul an, cu mai mult de 30%. Acest indicator, bogăţia gospodăriilor, cuprinde averea  totală, cu depozite bancare, acţiunile deţinute la diferite societăţi, dar şi proprietăţile imobiliare.
Averea familiilor din România s-a prăbuşit la nivelul a două treimi din valoarea pe care o avea anul trecut, arată studiul Institutului de Cercetare al Credit Suisse.
Soluţiile, spunea Cătălin Bulf, stau în guvernarea serioasă, în investiţii şi în modalităţi de relaxare fiscală care să permită banilor să circule, şi nu într-o guvernare USL, care ne-a spus acum câteva zile, că nu mai are bani de pensii, salarii şi nici pentru spitale pentru ultimele două luni din an.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea