Lactag S.A. și Express 95 Comimpex sunt câștigătorii licitației Lapte-Corn în Argeș

În data de 18.10.2012 au fost desemnați câștigătorii licitațiilor deschise cu etapa finală licitație electronică, organizate pentru atribuirea contractelor de funizare a produselor lactate și de panificație în cadrul programului “Lapte - Corn”, în anul scolar 2012-2013.
Pentru produse lactate, câștigătoare a fost desemnată firma S.C. LACTAG S.A. COSTEȘTI, cu un preț de 0,61 lei/produs lactat, fără TVA, iar la produse de panificație - S.C. EXPRESS’95 COMIMPEX S.R.L. PODENI, cu un preț de 0,3 lei/produs de panificație, fără TVA.
Câștigătorii licitației sunt invitați în data de 31.10.2012, pentru semnarea contractelor, după împlinirea temenului de așteptare (termen de contestare) de 10 zile începând cu ziua următoare luării la cunoștință de comunicarea rezultatului procedurii.
În baza OUG 96, în anul şcolar 2012 - 2013 sunt acordate gratuit produse lactate şi de panificaţie pentru un număr de 63.099 de copii din județul Argeș, elevi din învăţămîntul primar şi gimnazial de stat şi privat, precum şi copii din grădiniţele de stat şi private, cu program normal de patru ore.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea