USL i-a impus lui Ion Popa să candideze pe colegiul de Senat Câmpulung-Curtea de Argeş

Schimbări pe ultima sută de metri în USL Argeş. Ion Popa, candidatul USL pe colegiul de Senat Piteşti va candida pe colegiul de Senat de nord, Câmpulung-Curtea de Argeş. Decizia a fost una luată de către liderii USL la nivel naţional, care i-au impus lui Ion Popa să candideze pe colegiul de nord. Din surse am aflat că Ion Popa, a fost nemulţumit, dorind să candideze pe colegiul de Piteşti, pentru că este piteştean şi i-ar fi plăcut să candideze aici, dar a spus că respectă deciizle luate de către conducerea USL şi va candida pe colegiul de nord.
Mircea Diaconu, nu va mai candida la alegerile parlamentare, acesta fiind declarat incompatibil de către ANI şi are şi interdicţie timp de trei ani să mai ocupe o funcţie publică.
În locul lui Ion Popa, pe colegiul de Senat Piteşti va veni un candidat PNL din Teleorman, colegiu care i s-a ocupat de către Crin Antonescu şi astfel a fost trimis în Argeş. Acesta va candida pe acelaşi colegiu cu senatorul Mircea Andrei. Ion Popa nu a vrut să comenteze această hotărâre şi a spus doar că va candida pe un colegiu din Argeş, şi oricum dacă va ajunge în Parlament va putea ajuta toţi argeşenii, pentru că va candida în judeţ.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea