Simona Bucura Oprescu, alături de cetăţenii din colegiul Mioveni

25 şi 26 octombrie sunt date foarte importante pentru toţi românii. În prima sărbătorim Ziua Armatei, în a doua ne bucurăm de marea sărbătoare a Sfântului Dumitru. Simona Bucura Oprescu, candidat al USL pentru Camera Deputaţilor în colegiul Mioveni, a ţinut să marcheze ambele momente prin prezenţa la evenimente specifice ale autorităţilor şi cetăţenilor din zona respectivă. Candidatul USL s-a întâlnit atât cu cetăţeni, cât şi cu reprezentanţi ai autorităţilor locale care au profitat de ocazie pentru a discuta şi problemele cu care se confruntă şi pentru care ar dori sprijin.
Pe 25 octombrie, Simona Bucura Oprescu a mers la Mioveni pentru a fi alături de cetăţeni şi de autorităţile locale la manifestările dedicate Zilei Armatei Române care au inclus evocări, parade militare şi depuneri de coroane de flori în cinstea soldaţilor români. Simona Bucura Oprescu a fost la aceste evenimente împreună cu viceprimarul oraşului Mioveni, Aurel Costache, dar şi cu senatorul de Mioveni Şerban Valeca şi cu deputatul Radu Vasilică. Ziua a continuat la şcolile din oraş şi cu participarea la Focul lui Sumedru, flăcările specifice acestei sărbători mari fiind aprinse în mai toate cartierele.
Pe 26 octombrie, Simona Bucura Oprescu a mers în mijlocul oamenilor din Vlădeşti. Acolo a avut loc Târgul de pe Valea Bratiei unde îşi dau întâlnire producători şi comercianţi din localităţile din zonă. Alături de Simona Bucura Oprescu au fost şi primarul din localitate, Hristu Cristian Dică şi viceprimarul Gheorghe Făgăraşu, dar şi primarul din Berevoieşti, Florin Proca, şi primarul din Bălileşti, Ion Voican.
Cu această ocazie, Simona Bucura Oprescu a stat de vorbă cu cetăţenii, dar şi edilii din Vlădeşti şi din alte localităţi, le-a ascultat păsurile şi a trecut în revistă problemele cu care aceştia se confruntă în viaţa de zi cu zi. Toate aceste probleme vor fi atent analizate şi, în măsura în care se va putea, vor fi incluse în agenda de viitor pentru soluţionare a Simonei Bucura Oprescu. După aceste întâlniri, Simona Bucura Oprescu a cumpărat câteva alimente şi mărfuri nonalimentare realizate de oameni în stil tradiţional, în gospodăriile proprii. Totodată, i-a încurajat pe producătorii agricoli şi şi-a exprimat disponibilitatea de a-i ajuta în măsura în care va putea face acest lucru. Simona Bucura Oprescu, aflată la al treilea mandat de consilier judeţean, a fost şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi, din această ipostază, ştie bine problemele cu care se confruntă oamenii.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea