Cătălin Bulf îi convinge pe argeşeni că este cel mai bun

Intrat în politică de mai puţin de două luni de zile, candidatul Alianţei România Dreaptă de pe Colegiul de deputaţi Piteşti Nord, Cătălin Bulf este prezent tot timpul în cartierele şi comunele colegiului său, şi ia legătura cu argeşenii pentru a le asculta doleanţele, pentru a comunica cu ei şi pentru a le explica de ce au nevie la acest moment să schimbe un parlamentar care s-a crezut patru ani postaş cu unul care va munci pentru ei:
„Niciodată nu am fost un adept al fondurilor europene. Am fost foarte circumspect şi am preferat să nu intru în afaceri cu fonduri europene. Ca dovadă, deocamdată nu am probleme în ceea ce îi priveşte pe angajaţii mei. Şi în cazul în care voi ajunge parlamentar mă voi întoare înapoi în Argeş, deoarece legătura mea cu Piteştiul este foarte puternică. Voi fi parlamentar pentru argeşeni şi voi face naveta zilinc, patru ani de zile. Sper să închid şansele celorlalţi de a închide colegiul. Rămânem la mâna electoratului. Încerc prin tot ceea ce fac să conving că eu sunt cel mai bun. Probabil domnul Gerea a confundat mandatul de parlamentar cu unul de poştaş. A luat nişte scrisori şi le-a dus în Parlament. Nu cred că ăsta este rolul unui parlamentar real. În campania mea am să încerc să subliniez un singur lucru: somnul electoratului naşte baroni. Aş vrea să atrag atenţia asupra consiliilor judeţene deţinute de PSD în această perioadă în care s-au fraudat fondurile europene.„
Cătălin Bulf este cotat în mediile politice la acest moment cu prima şansă, fiind un om de afaceri de succes cu priză la public. Cel mai mare avantaj al acestuia îl reprezintă la acest moment faptul că deputatul în funcţie nu se poate lăuda cu nimic, Gerea având un mandat fără realizari, petrecând patru ani în Parlamentul României degeaba, lucru arhicunoscut publicului larg.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea