O nouă serie de bilete de tratament balnear la Casa de Pensii Argeș

La sediul instituției s-a afișat repartiția biletelor de tratament balnear pentru seria 14, data de prezentare în stațiune fiind 8 noiembrie 2012.
Repartiția poate fi consultată și pe site-ul instituției www.cjparges.ro
Au fost alocate automat, pe baza cererilor înregistrate, 273 bilete în următoarele stațiuni:   1 Mai, Amara, Căciulata, Călimănești, Covasna, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Olănești, Pucioasa, Sîngeorz, Sărata Monteoru, Sinaia, Slănic Prahova, Sovata, Tg. Ocna, Techirghiol, Vatra Dornei.
- Biletele se vor elibera în zilele de 29, 30, 31 octombrie, 1 și 5 noiembrie 2012
- În data de 6 noiembrie 2012 se vor elibera biletele nevalorificate.
Au rămas bilete pentru care nu s-au înregistrat solicitări din partea pensionarilor, în următoarele stațiuni: Sinaia, Amara, Sovata, Geoagiu, Govora, Lacu Sărat, 1 Mai, Moneasa, Olănești, Pucioasa, Sărata Monteoru, Slănic Prahova, Tg. Ocna, Vatra Dornei. Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul pensiei.  Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii octombrie 2012 (în original) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie. Persoanele care solicită acordarea unui bilet de tratament în regim de gratuitate în baza certificatului de încadrare în grad de handicap, vor prezenta copia Programului individual de reabilitare și integrare socială eliberat de Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Adulți.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea