Cinci martori declară că un muncitor de la Euro Construct Edilitar 2008 SA face lucrări la negru, dar conducerea societăţii închide ochii

# Maşina societăţii Euro Construct Edilitar ţine loc de microbuz şcolar # Lucrări la negru sesizate şi la Euro Construct Edilitar, dar şi la Apă Canal. Sancţiuni zero. „Mă numesc Pârvan Florin, şi sunt domiciliat în comuna Albota, sat Mareş. În urmă cu un an, efectuam lucrări la un restaurant pe care urmează să-l deschid. Soţia mea mi-a recomandat pe cineva care lucra la Euro Construct Edilitar 2008, că s-ar descurca cu manoperă şi materiale mai ieftine. Aveam lucrări de făcut la canalizare, mai aveam ceva de spart, iar cu ce utilaje aveam eu nu am reuşit, aşa că am apelat la această persoană. L-am contactat telefonic, a venit, am stat de vorbă şi ne-am apucat de treabă. Mi-a adus şi o maşină de nisip, a venit cu un picamer mare şi mi-a spart zidurile care le aveam de spart, a venit şi cu un generator mare. Mi-a făcut şi o canalizare, mi-a adus şi conductele din pvc, o toaletă, o chiuvetă, toate la un preţ mult mai mic decât preţul pieţei, şi bineînţeles că fără acte. Am şi cinci martori, cu care am fost şi la conducerea Euro Construct Edilitar 2008, dar şi la conducerea Apă Canal 2000 SA, martori care au dat şi declaraţii în acest sens”. Aşa îşi începe povestirea Florin Pârvan care ne-a căutat la redacţie pentru a-şi spune necazul.
Încercăm să-i spunem omului supărat că în acest fel se autodenunţă că a făcut lucrări la negru şi va avea şi el de suferit, nu numai angajatul de la Euro Construct Edilitar 2008, dar se pare că nu-l mai interesează nimic: „Doamnă, vreau să afle toată lumea, nu contează dacă plătesc şi eu. Acest Daniel Grigore mi-a distrus familia. Acum merge la şcoală să-mi ia copiii cu maşina de la Euro Construct Edilitar. Cine plăteşte benzină, uzura maşinii, şi alte cheltuieli?”

Cinci martori au declarat că Daniel Grigore face lucrări la negru, şi foloseşte utilajele, dar şi materiale de la Euro Construct Edilitar, dar nimeni nu a luat nicio măsură

Prima impresie a fost că omul nostru vrea să se răzbune pe cel care i-a luat nevasta din curte, dar acesta se pare că are probe multe. A fost la conducerea Euro Construct Edilitar 2008 cu cinci martori care au declarat că angajatul Daniel Grigore a efectuat lucrări cu utilajele firmei, dar a şi adus materiale de la firmă, iar banii i-a băgat în buzunar. Neavând niciun răspuns de aici, a mers mai sus, adică la conducerea Apă Canal 2000 SA, cea care este acţionar majoritar la Euro Construct Edilitar. A depus şi acolo declaraţiile martorilor, dar şi aici s-a lovit de un zid. Florin Pârvan a aflat că acest Daniel Grigore ar fi băiatul liderului de sindicat de la Apă Canal. Uşi închise şi aici. Omul şi-a luat inima în dinţi şi a mai căutat o soluţie. A mers la presă, poate aşa îl aude cineva. A ajuns la noi la redacţie şi cu un răspuns oficial de la Euro Construct Edilitar. Ce spun mai marii acestei firme a greu de digerat: „Analizând plângerea dumneavostră, precum şi declaraţiile martorilor care au cunoştinţă de faptele menţionate, s-a ajuns la concluzia că există între dumneavoastră şi Grigore Daniel o situaţie litigioasă pentru motive personale. Dacă dumneavoastră eraţi bine intenţionat, trebuia să sesizaţi sustragerea de materiale la data producerii faptei, nu după aproximativ un an. Referitor a faptul că Grigore Daniel foloseşte autoturismul în interes personal, se va cerceta fapta şi se vor lua măsuri în consecinţă”.
Directorul General Postelnicu Mihăiţă Filoftel semnează acest răspuns halucinant. Cu alte cuvinte, spune directorul: „Hoţul neprins e negustor cinstit”. Dacă nici cinci declaraţii nu mai sunt luate în seamă, başca poze care demonstreză că maşina de la Euro Construct Edilitar parchează în curtea Şcolii nr. 13 pentru a lua copiii de la şcoală, atunci ce mai contează în ziua de azi? Dar cu Euro Construct Edilitar e puiul lui Apă Canal, iar banii de la Apă Canal ar trebui să fie gestionaţi de CL Piteşti, banii publici pot fi cheltuiţi la cheremul oricui. Ce se întâmplă la Euro Construct Edilitar 2008 SA? Conducerea are cunoştinţă de aceste lucrări efectuate la negru şi închide ochii? Vom vedea dacă primarul Pendiuc va lua vreo măsură în urma acestei sesizări!
Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea