Începe distribuirea ajutoarelor comunitare în Pitești

Începând cu data  de 05.11.2012  va începe  acţiunea de distribuire a ajutoarelor alimentare comunitare în municipiului Piteşti, în conformitate cu prevederile HGR nr.600/2009 şi HGR nr.950/2012.

Fiecărui beneficiar eligibil îi revin următoarele cantităţi de produse alimentare:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuirea ajutoarelor alimentare către persoanele îndreptăţite se va face, pe raza municipiului Piteşti, în cadrul unui  centru de distribuţie, situat  în Piaţa Smârdan, etj.II , INTRAREA « A » ŞI  INTRAREA « B » şi se  va desfăşura după următorul program: luni – miercuri: 8,30 – 16,00, joi: 8,30 – 18,00, vineri: 8,30 – 13,00
În cadrul centrului vor fi doua  puncte  de distribuţie a ajutoarelor alimentare la intrarea A pentru persoane cu hadicap, iar la intarea B: pensionari, someri indemnizaţi, someri  neindemnizaţi, venit  minim garantat.
Acordarea ajutoarelor se va face direct pe baza listelor întocmite şi preluate de la instituţiile responsabile, fară a mai fi necesară depunerea vreunei cereri din partea  persoanelor care fac parte din categoriile îndreptăţite.
Persoanele beneficiare, care sunt trecuţi pe liste, se vor prezenta la centrul de distribuire, în vederea ridicării ajutoarelor alimentare, cu  actul de identitate : B.I./C.I .
Persoanele care nu se regăsesc pe liste şi fac parte din  categoriile îndreptăţite se vor prezenta cu actul  de identitate şi actul care  face dovada încadrării între  beneficiarii programului PEAD.
În cazul şomerilor  neindemnizaţi aceştia  trebuie să prezinte o adeverinţă eliberată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş.
Persoanele  care  nu se pot deplasa  să ridice ajutoarele alimentare de la centrul de distribuire, pot mandata  o altă persoană care trebuie să prezinte în original  actul de identitate  al persoanei  îndreptăţite. Mandatarul trebuie să se prezinte cu actul de identitate  propriu   în  original şi  în copie xerox.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea