Aproape 200 de autoturisme au fost ridicate, luna trecută, de agenții Poliției Locale Pitești

# Aceștia au acordat și un număr de 500 sancțiuni contravenționale conducătorilor auto. În perioada 01.10.2012 – 30.10.2012,  agenţii Poliţiei Locale Piteşti au desfăşurat multiple activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, prevenirea şi descoperirea  infracţiunilor, în toate domenile de activitate pentru care sunt împuterniciţi să acţioneze, respectiv: asigurarea ordinii publice, circulaţiei pe drumurile publice, disciplina în construcţii şi afişajul stradal, protecţia mediului, activităţi comerciale şi evidenţa persoanelor.
Siguranţă Rutieră:
- Serviciul Siguranţă Rutieră  din cadrul Poliţiei Locale a acordat un număr de 500 sancţiuni contravenţionale, îndeosebi pentru parcarea/staţionarea  neregulamentară a autovehiculelor.
- Au fost ridicate un număr de  183  autoturisme care staționau neregulamentar.
Serviciul Control:
- Efectuarea de controale în pieţele municipiului Piteşti în vederea asigurării unui comerţ civilizat. Au fost executate peste 630 de controale agenţilor economici, producătorilor agricoli, unitaţi de alimentaţie publică si alte acţiuni specifice, în care au fost acordate 58 sancţiuni contraventionale .
Ordine Publică:
-  identificarea vehiculelor cu tracţiune animală. Au fost aplicate 14  sancţiuni contravenţionale;
- pe linie de linişte şi ordine publică, Poliţia Locală a acordat un număr de 114  sancţiuni
- polițisștii au executat acţiuni pentru asigurarea unui climat de siguranţă în mijloacele de transport în comun.
În perioada  de  referinţă,  agenţii din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră  al  Poliţie Locale Piteşti     şi-au adus aportul la fluidizarea circulaţiei în zonele în care s-au executat lucrări în carosabil. O atenţie deosebită a fost  acordată creării unui climat de ordine şi siguranţă în preajma unităţilor şcolare, prin desfăşurarea de acţiuni punctuale în zonele şcolare cât şi prin prezenţa poliţistului local la  intrarea şi  ieşirea elevilor de la cursuri.
În perioada de referință, polițiștii locali au aplicat  un număr  de   672  sancţiuni contravenţionale..
Bogdan Aristanţoiu, purtator de cuvânt                     
Poliţia Locală Piteşti

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea