Bogdan Niculescu Duvăz nu ştie chiar toate localităţile colegiului pe care candidează, dar ştie sigur că vrea un nou mandat

# Bucureşti, Constanţa, Tulcea, Piteşti… și colegiul  Topoloveni – iată, în timp, traseul deputatului Duvăz. Chiar dacă în ultimii patru ani n-a trecut prea des prin colegiul care în 2008 l-a trimis în Parlamentul României, deputatul Bogdan Niculescu-Duvăz nu se lasă şi va candida la alegerile din 9 decembrie din partea USL. De data aceasta, colegii de partid, nu tocmai impresionaţi de prestaţia parlamentarului, l-au trimis pe Colegiul Topoloveni,  lasându-i locul de aspirant la Camera Deputaţilor  pe Colegiul Piteşti lui Daniel Constantin. Fostul vicepreşedinte al CJ Argeş, Simona Bucura Oprescu, nu s-a sfiit să-l nominalizeze pe Bogdan Niculescu - Duvăz ca fiind unul dintre cei mai inactivi parlamentari din Argeş, sugerându-i chiar, aşa cum a făcut-o şi-n cazul deputatului Ion Burnei, să se retragă şi să lase locul altora care aşteaptă la rând. Duvăz nu s-a retras şi merge înainte cu ambiţie. După ce, de la Revoluţie încoace, a bifat nu mai puţin patru colegii (Bucureşti, Constanţa, Tulcea şi Piteşti), acum, Bogdan Niculescu – Duvăz  ţine  să închidă colegiul Topoloveni, ale cărui localităţi nu le-a identificat decât … parţial.  Garantează însă că la sfârşitul campaniei va şti “fiecare  colţişor din colegiu”.
# Domnule deputat,  care sunt până la urmă motivele pentru care  n-aţi mai candidat pe Piteşti?
- Pentru că dl. Daniel Constantin a dorit să candideze acolo unde a locuit şi a făcut liceul. A dorit să candideze acolo unde şi-a desfășurat prima parte a tinereţii şi am considerat că este corect şi onorabil ca omul ăsta să poată, ca şi şef de partid, să-şi desfăşoare campania electorală acolo unde şi-a dorit.
# Aţi identificat problemele  cetăţenilor   pe care  doriţi să-i reprezentaţi în Parlamentul României?
- Suntem în curs de identificare a acestor nevoi, facem nişte măsurători şi stabilim oferta săptămâna viitoare. De fapt, ea este stabilită în proporţie de 75-80%, însă acum o detaliem.
# Aţi putea enumera localitățile  care fac parte din colegiul pe care veţi candida, colegiu ale cărui probleme le identificaţi, asa cum spuneţi?
- Întrebaţi cam repede. Dvs. vreţi să spuneţi cu alte cuvinte: Îţi cunoşti localităţile din colegiu? Sunt în curs de a le indentifica problemele la fiecare în parte. Nu vă fac înşiruirea celor 17 localităţi pe care le-am vizitat deja, altele pe care urmează să le vizitez... Vă garantez că la sfârşitul campaniei voi şti fiecare colţişor din colegiu.
# Voiam doar să ne enumerati câteva din cele 17 localități  despre care vorbeaţi.
- Păi... Topoloveni, Călineşti, Priboieni... care vreţi dvs. Sunt destule, slavă Domnului !
# În aceste localităţi, câţi primari USL aveţi, ştiţi exact pe cine vă bazaţi, cine vă sprijină?
- E mai bine să faceţi dvs. investigaţia. Nu vreau ca eu să fac aceste calcule, deoarece sunt evaluări ziaristice, care pot produce aprecieri. Le faceţi dvs. Eu mi le fac p-ale mele. Rămâne să vedem cine ne sprijină şi cine nu. Vorbim cu fiecare în parte. Nu vorbim pe culori, vorbim cu toţi primarii şi aşa mai departe.
# V-aţi pregătit pentru campania electorală ?
- Mă pregătesc în continuare. De la evaluarea situaţiei pur si simplu din teren şi a nevoilor concrete care rezultă din colegiul Topoloveni până la aspiraţiile generale şi, după ce facem evaluarea asta, pregătirea ofertei candidatului, care în linii mari e făcută, pentru că e oferta partidului, oferta de guvernare în primul rând, oferta de schimbare de atitudine şi de politică până la urmă în România faţă de ultimii 8 ani, dar ea trebuie să aiba în adaos şi oferta concretă pentru nevoile colegiului.
# Aţi stabilit cine va fi şeful de campanie şi alte detalii de acest gen?
- Noi lucrăm într-o echipă pe colegiul senatorial al d-lui Tămagă. Suntem doi deputaţi, eu şi dl.  Nicolescu (n.r. Theodor Nicolescu - PNL), pe Topoloveni şi Costeşti şi lucrăm, aşa cum spuneam, în echipă. Ne-am desemnat un şef de campanie, lucrăm împreună. Nu facem campanii disparate. Problematicile sunt mult asemănătoare în ambele colegii. Senatorul are până la urmă o ofertă coerentă şi trebuie să avem cu toţii coerenţă. Noi trebuie să punem umărul împreună, să facem ceea ce promitem că facem, în ipoteza că vom guverna, că despre asta vorbim.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea