Elevii de şcoală generală şi liceu se pregătesc la matematică la Universitatea din Piteşti

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş a făcut un parteneriat cu Universitatea de Stat din Piteşti, pentru ca elevii claselor IV-XII, să facă ore suplimentare şi să se pregătească la Universitatea de Stat din Piteşti pentru olimpiade de matematică şi concursuri naţionale şi internaţionale. Acest proiect a început să fie pus în practică şi în acest sfârşit de săptămână zeci de elevi s-au pregătit în sălile universităţii, cu profesori de specialitate şi au fost încântaţi că pot învăţa într-o instituţie superioadă şi văd cu se ţin cursurile în facultăţi, reuşind astfel să facă performanţă şi să se pregătească pentru

olimpiade. Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş susţine că este un proiect benefic pentru elevi: "Punem în practică un proiect desfăşurat între Univesitate şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş prin care vrem să ridicăm pregătirea elevilor din clasele IV-XII, al obiectul matematică. Acest proiect este binevenit şi se adresează celor mai performanţi elevi care au venit în număr mare pentru a se pregăti pentru concursuri şi olimpiade", ne-a declarat Florin Gardin.

Proiectul s-a realizat pentru ca elevii să facă performanţă: "Sunt foarte entuziasmaţi, foarte dornici de muncă. Este un proiect pe care l-am gândit în parteneriat cu Universitatea şi pe care ne-am dorit foarte mult să putem să-l desfăşurăm, consider că este foarte util pentru elevi în ideea participării la olimpiadele şi la concursurile şcolare," ne-a declarat şi Relu Costache, inspector matematică în cadrul ISJ Argeş.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea