Ionuț ZISU, candidat USL pentru Senat: ”Voi fi vocea piteștenilor și a domnului Pendiuc în Parlament”

Inginerul chimist Ionuț Zisu, candidat USL pentru Senat în Colegiul Pitești, arată că principala misiune a USL este să corecteze nedreptățile săvârșite de guvernarea PDL și să dea înapoi pensiile, salariile și ajutoarele sociale tăiate în ultimii ani. Zisu menționează că va fi un parlamentar care muncește cu Constituția în mână și că va fi partenerul primarului Tudor Pendiuc și al piteștenilor în Parlament.
# Domnule Ionuț Zisu, piteștenii știu despre dumneavoastră că sunteți un inginer în vârstă de 48 de ani și cam atât. Spuneți-ne câteva lucruri despre dumneavoastră.
- Este adevărat. Sunt inginer, am 48 de ani, sunt căsătorit și am un copil. Am absolvit Facultatea de Chimie Industrială Bucureşti, specializarea Chimie Anorganică și am o experiență de peste 20 ani în acest domeniu. O altă etapă a carierei mele a fost cea de director în cadrul Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorilor, iar în prezent candidez pentru Senatul României în colegiul Pitești. Sunt onorat să fiu în echipa USL și în echipa domnului primar Tudor Pendiuc.
# Cum v-ați hotărât să candidați pentru Parlamentul României?
- Sunt membru PNL de peste 10 ani. Chiar dacă am activat în mediul privat, am fost atent la ce s-a petrecut în politică. Iar în ultimii ani România a trecut prin momente foarte grele. Sunt revoltat, așa cum sunt toți românii, de abuzurile PDL și de modul în care și-au bătut joc de România. Toate nedreptățile PDL, de la tăierea pensiilor și salariilor până la falsificarea votului în Parlament, m-au determinat să candidez.
# Credeți că USL va corecta nedreptățile petrecute în guvernarea PDL?
- Sunt sigur că numai USL poate face dreptate. USL va returna pensiile, salariile, ajutoarele sociale și subvențiile tăiate de PDL. Sunt dezamăgit că oamenii care au făcut mult rău României și Piteștiului, în 4 ani de guvernare dezastroasă, mai au curaj să apară acum în campanie. Dacă ar avea decență, ar sta acasă.
# Cum vă așteptați să fie confruntarea electorală?
- Cred că de la colegii lui Emil Boc și Elena Udrea nu te poți aștepta la nimic bun. Sunt însă bine pregătit. Nu am mai candidat la funcții publice, nu sunt vulnerabil cu nimic și vin cu o experiență profesională solidă. Sunt gata să pun proiectele pe masă în fața oricui.
# Cum îi veți ajuta pe piteșteni din Senatul României?
- Voi fi un parlamentar care muncește cu Constituția în mână. Iar primul atribut constituțional al parlamentarului este să voteze guvernul. Voi susține, cu votul meu guvernul USL și voi fi vocea piteștenilor, a domnului Tudor Pendiuc și a domnului Constantin Nicolescu în Parlamentul României. După 4 ani de nedreptăți, Piteștiul va avea un partener la București. Alături de primarul Pendiuc, de președintele Nicolescu și de ceilalți colegi din USL voi pune umărul la dezvoltarea Piteștiului, la crearea Zonei Metropolitate, la rezolvarea acelor probleme ale Piteștenilor care depind de Parlament, la relansarea sectorului industrial și crearea de noi locuri de muncă, la dezvoltarea infrastructurii și la extinderea și îmbunătățirea serviciilor de sănătate și învățământ din Municipiul Pitești.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea