Ponta, Antonescu şi Liviu Dragnea au fost alături de Daniel Constantin la lansarea candidaturii de la Piteşti

# Victor Ponta: “Vreau doar să vă spun că Daniel Constantin va fi şi după 9 decembrie alături de mine în Guvern, ministru al agriculturii pentru a face din agricultură acel motor de care România are foarte mare nevoie” # CRBL îl susține pe Daniel Constantin. Preşedintele Senatului şi premierul ţării, au fost prezenţi vineri, 9 noiembrie, la Piteşti, acolo unde USL a dat startul campaniei electorale la nivel naţional pentru alegerile parlamentare de peste o lună. Daniel Constantin, candidat în Argeş pentru funcţia de deputat pe Colegiul Piteşti Centru, a fost însoţit la Piteşti de premierul Victor Ponta şi Crin Antonescu, co-preşedinţi ai USL, şi de Liviu Dragnea, secretarul general al PSD. CRBL, piteştean şi el, a fost alături de Daniel Constantin, pe care spune că îl cunoaşte din copilărie, şi a venit să spună piteştenilor că îl susţine necondiţionat şi îi urează multă baftă pentru alegerile din 9 decembrie.
Daniel Constantin a punctat câteva priorităţi din progamul de guvernare al USL. Reducerea treptată în următorii 4 ani a CAS-ului datorat de angajator cu 5 puncte procentuale, concomitent cu creşterea progresivă, până în anul 2016, a salariului minim pe economie până la 1.200 RON, investiții strategice regionale: dezvoltarea spitalelor județene de urgență de interes strategic și creșterea competenței lor; realizarea a 5 centre principale de transport internodal (Bucureşti, Timişoara, Constanţa, Iaşi şi Braşov) şi 6 centre secundare (Craiova, Cluj, Târgu Mureș, Suceava, Giurgiu şi Piteşti), acrodarea creditului în agricultură prin programul “Start în agricultură”: crearea unor linii de credit speciale pentru investiții realizate de fermieri, astfel: 60% înființare microfermă și 40% capital de lucru în primul an, sunt doar o parte din proiectele pe care Daniel Constantin le susţine. “Programul de guvernare USL este unul pro-piață: pentru investiții, pentru crearea de locuri de muncă. USL garantează astfel accesul egal al investitorilor străini la proiecte în România”, a încheiat Daniel Constantin.
Discursurile celor prezenţi la lansarea candidaţilor USL nu au ocolit numele lui Daniel Constantin, care a fost apreciat la scenă deschisă.
Liviu Dragnea: “Daniel Constantin este un băiat tânăr care ştie ce înseamnă să guverneze, ştie cum să conducă un minister, şi mai are o calitate deosebită, iubeşte oamenii. Nu poţi ca primar, preşedinte CJ, deputat, senator, ministru, prim-ministru, preşedinte de ţară, să faci treabă dacă nu iubeşti oamenii”.
Victor Ponta: “Vreau doar să vă spun că Daniel Constantin va fi şi după 9 decembrie alături de mine în Guvern, ministru al agriculturii pentru a face din agricultură acel motor de care România are foarte mare nevoie”.  
Crin Antonescu: “Suntem mândri și suntem bucuroși să fim alături de colegul, de prietenul nostru Daniel Constantin, la prima sa confruntare cu electoratul. A dovedit deja că este un foarte bun președinte de partid tânăr, atât de tânăr că se simte și Ponta bătrân. A dovedit deja, în câteva luni, că este un foarte bun ministru tânăr într-un domeniu dintre cele mai grele și mai importante din această țară. Dați-i șansa cu toții să dovedească faptul că va fi un excelent tânăr parlamentar”.
CRBL: “Îl ştiu pe Daniel din copilărie, suntem de aceeaşi vârstă, suntem în aceeaşi zodie. Mulţi spun că noi racii mergem de obicei cu spatele dar alegem să facem asta când toţi merg intr-o direcţie greşită. Am venit să te susţin, să-ţi urez baftă”!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea