Cătălin Bulf: „Argeşul nu are nevoie de parlamentari paraşutaţi!”

Candidatul Alianţei România Dreaptă pe Colegiul de Deputaţi Piteşti Nord, Cătălin Bulf, argeşean get beget, critică traseismul politic practicat de USL. Nu vorbim de traseismul de la un partid la altul, ci despre cel dintr-un judeţ în altul. Spre deosebire de Alianţă România Dreaptă ai cărei candidaţi la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie sunt toţi argeşeni, USL-ul a scos la bătaie şi oameni din alte judeţe, care în campania electorală vor trece pentru prima dată prin Argeş.
„Eu sunt argeşean 100%. M-am născut în comuna Berevoieşti, am urmat şcoala primară la Moşoaia şi ciclul general la Piteşti, la Şcoala Nr. 11. Am plecat din  judeţ doar pentru a urma cursurile Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii ale Institutului Politehnic Bucureşti. După facultate m-am întors în Argeş şi mi-am luat repartiţie la trustul de petrol din judeţ. Revoluţia nu am prins-o în ţară, ci în străinătate, unde vă pot spune că a fost altfel văzută. Îmi aduc aminte că vorbeam la telefon cu soţia care se afla în România şi îmi spunea că e revoluţie. În presa internaţională de la acea vreme, ceea ce s-a întâmplat în decembrie 1989 nu a fost perceput ca o revoluţie, ci ca o lovitură de stat. Revenind la originile mele argeşene, trebuie să vă spun că sunt foarte intrigat de faptul că la USL încă se mai practică traseismul politic şi paraşutarea candidaţilor în alte judeţe decât cele din care provin. Nu este normal ca argeşenii să fie reprezentaţi în Parlament de oameni pe care nu îi cunosc şi care, la rândul lor, nu ştiu nimic despre acest judeţ” – a concluzionat Cătălin Bulf, candidatul ARD la funcţia de deputat pe Colegiul Piteşti Nord.
Dacă Argeşul va mai trimite în Parlament politicieni care nu au nicio legătură cu judeţul, vom afla pe data de 9 decembrie şi asta depinde doar de votul oamenilor. Cert este însă că, argeşenii au început să înţeleagă care este scopul USL şi să se dezică de această alianţă politică.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea