Senatorul Mircea Andrei despre progarmul de guvernare al ARD: „Este un program complex, realist, care vine în sprijinul cetăţeanului de rând”

Spre deosebire de programul de guvernare al USL, care promite marea cu sarea, Alianţa România Dreaptă propune o serie de măsuri care vin în favoarea românilor. Senatorul Mircea Andrei, candidatul ARD la funcţia de senator pe Colegiul 4 Piteşti ne-a explicat fiecare dintre măsurile prevăzute de programul de guvernare al alianţei şi necesitatea implemetării acesteia.
„Cea mai importantă măsură propusă de ARD este reducerea cotei unice de la 16% la 12%. Acest lucru înseamnă că fiecare dintre români și fiecare companie din România vor rămâne în buzunar cu 25% din banii pe care acum îi plătesc drept impozit pe venit sau pe profit. Reducerea cotei unice va duce la stimularea iniţiativei economice, la creşterea numărului de locuri de muncă, la reducerea evaziunii fiscale, la creşterea veniturilor bugetului de stat.
ARD creşte salariul minim pe economie de la 700 lei azi la 850 lei în 2013 şi 1.000 lei în 2015. O Românie europeană nu poate exista cu oameni săraci. Iar bunăstarea se vede în salariile oamenilor care vor fi încurajați să consume mai mult. În plus, mărirea salariului minim pe economie va avea efecte pozitive asupra reducerii evaziunii fiscale și a încasărilor de contribuții sociale la buget.
ARD va reduce contribuţiile sociale pentru a stimula munca şi afacerile. Povara fiscală asupra angajatorilor va fi redusă cu cel puțin 5 puncte procentuale pentru ca economia să se dezvolte.
ARD susţine o integrarea puternică a României în Uniunea Europeană. Vom repara relaţiile cu Europa pe care USL le-a stricat şi vom susţine implicarea puternică a ţării în procesul de decizie al UE. România trebuie să fie în centrul Europei, nu la periferia ei.
Diferenţele dintre USL şi ARD sunt clare: USL vine cu o ofertă a stagnării, ARD vine cu oferta dezvoltării. USL face risipă, ARD susţine investiţiile. USL ne propune izolarea, ARD vrea integrare europeană puternică” – a concluzionat senatorul Mircea Andrei, candidatul ARD la funcţia de senator pe Colegiul 4 Piteşti.
Aşadar, pe 9 decembrie, românii au de ales între un program de guvernare mincinos, cu măsuri ce nu pot fi aplicate în România la acest moment şi unul realist, cu prevederi concrete care vin în sprijinul cetăţeanului de rând. Ca de fiecare dată, cetăţeanul va face diferenţa şi va vota oamenii care crede că îl vor ajuta.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea