Salonul auto Euromall, plin de premiere

După o ediție de primăvară care nu a adus practic nimic nou, Salonul Auto Euromall a venit în toamnă cu mai multe premiere, de la cei mai importanți dealeri din Argeș.  Astfel, până duminică, 11 noiembrie, inclusiv, amatorii de automobile au putut admira, la standul Țiriac Auto Pitești, noul Ford B-Max, prima mașină fabricată în România cu 5 stele la testele de siguranță EURO NCap, alături de noua clasă A de la Mercedes-Benz, cea de-a treia generație a mult-apreciatului SUV Hyundai Santa Fe și cel mai recent Mitsubishi Outlander, și el de-abia lansat. Premiere notabile au fost și la AMAT, dealerul Dacia și

Renault venind cu Dokker, prima Dacie făcută în străinătate, și cu noua generație Clio. La rândul său, dealerul local Peugeot, Eurial Invest, a prezentat noul Peugeot 301, un sedan care face deja concurență Loganului. Alături de 301, dealerul local Citroen a expus noul C-Elysee, identic cu fratele de la Peugeot, inclusiv la preț. Nu trebuie uitate nici noutățile de la Auto World Park, sedanul de la Opel Astra și Zafira Sports Tourer, tot de la producătorul german, alături de noul Chevrolet Malibu, mașină cu influențe americane. O altă premieră a fost , la Salonul Auto Euromall, și noua generație a cunoscutului SUV Honda CR-V, care tocmai a ajuns la 5 milioane de unități vândute de la lansarea primei generații, în 1995.

Ceilalți participanți la Salonul Auto Euromall nu au avut cine știe ce noutăți. BMW a venit cu cea mai recentă generație Seria 3, lansată în primăvară, Mini a veni cu un model tunat, dar extrem de scump, în vreme ce Nissan a venit tot cu Juke, Qashqai și Micra, aceleași de acum jumătate de an. Nici dealerul local Audi și Volkswagen nu a venit cu nimic nou, expunând mult prea cunoscutul Q7 și un VW Jetta care oricum stătea în Euromall și înainte de salon, ce-i drept, în altă locație. Și asta în ciuda celor care și-ar fi dorit să vadă noul Golf 7, care se anunță un mare succes de piață. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea