Cătălin Bulf: „Nu este normal să fie admisă candidatura oricui la un post de parlamentar!”

Întrebat dacă e mai bine să fii parlamentar cu bani sau fără, Cătălin Bulf, candidatul Alianţei România Dreaptă la funcţia de deputat pe Colegiul Piteşti Nord a ales fără a sta pe gânduri, prima variantă. Şi ne-a explicat şi de ce:
„Cu stomacul gol, nu poţi să gândeşti! În plus, dacă ai proprii tăi bani, demonstrezi că te-ai descurcat în mediul privat şi că eşti capabil să-i reprezinţi pe oameni. Cum să îşi dea argeşenii votul dacă tu nu le demonstrezi că eşti capabil să îi ajuţi. În plus, cei care merg în Parlament şi au destui bani în conturi nu mai sunt tentaţi să fure. Nu acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul celorlalţi care visează să se îmbogăţească ajungând senatori sau deputaţi” - a conchis candidadtul Alianţei România Dreaptă la funcţia de deputat pe Colegiul Piteşti Nord.
De altfel, Cătălin Bulf ne-a mai declarat că şi în acest domeniu este nevoie de o legislaţie mai strictă. Vorbim despre stabilirea unui număr maximum de mandate şi adăugarea unor criterii mai puţin permisive pe care ar trebui să le întrunească cei care candidează. Până când proiectul lui Cătălin Bulf va deveni realitate, alegerile din 9 decembrie se vor desfăşura după aceeaşi lege dată de PSD în urmă cu patru ani, lege pe care mulţi o consideră incorectă.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea