Senatorul Mircea Andrei: „Mesajele de pe bannerele de campanie ale USL nu îi ajută pe români!”

Scopul Guvernului Ponta a fost acela de a îndrepta greşelile guvernărilor anterioare. Însă, Ponta şi camarila politică a USL au avut alte obiective. Măsurile prevăzute de USL în programul de guvernare au rămas doar la stadiul de promisiuni, iar cetăţenii de rând au fost cei care au avut cel mai mult de suferit. Senatorul Mircea Andrei, preşedintele ARD Argeş şi candidatul din partea acestei formaţiuni politice la funcţia de senator pe Colegiul 4 Piteşti susţine că Guvernul Pona a dat cu o mână şi a luat cu două:
„A venit Guvernul USL tocmai pentru că Guvernul PDL a greşit. USL-iştii au pretenţia ca acum, când suntem în opoziţie să ne ţinem gura. Cum să facem asta când nimic din ce au scris în programul de guvernare nu a fost realizat? Nu trebuie să citesc un program de guvernare ca să ştiu că i-au minţit pe români. Până în luna mai au promis marea cu sarea, iar acum vor să fie în opiziţie pentru a putea astfel să critice.  În primele zile de guvernare Ponta a spus că va reduce TVA-ul la 9 %. S-a întâmplat acest lucru? Probabil se va întâmpla după următoarele alegeri. Au spus că măresc salariile... Au adăugat 8%, dar au dus euro la 4,6 lei. Au dat cu o mână şi au luat cu două. La pensii au retras CASS, dar nu au majorat punctul de pensii. La acest moment USL îi distruge pe pensionari. Au majorat preţurile. Era extraordinar de bine dacă USL lua măsuri concrete pentru populaţie. Ordonanţele de urgenţă şi mesajele de pe bannerele de campanie nu îi ajută pe oameni. Să ne spună USL o măsură concretă luată spre binele oamenilor” – a conchis Mircea Andrei, candidatul ARD la funcţia de senator pe Colegiul 4 Piteşti.
Până când Ponta şi ai lui îşi vor reveni din această stare de incapacitate de a conduce ţara, românii sunt singurii care au de suferit. Spre deosebire de USL care i-a scos pe oameni în stradă promiţăndu-le marea cu sarea, actuala opoziţie îşi vede de treburile ei, şi încearcă să găsească soluţii concrete la problemele oamenilor.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea