Mario Păun, generaţia ce va reforma politica argeşeană!?

# Marian Fulga:,,Cred că generaţia lui Mario va face mult mai mult pentru argeşeni şi pentru România decât a făcut generaţia mea”. Din ce în ce mai mult politica devine pentru cetăţenii României un obiect care nu mai prezintă nici un fel de încredere, ba mai mult, provoacă şi o stare de greaţă datorită celor care s-au perindat până acum prin politică urmărindu-şi doar interesele personale nu şi ale cetăţenilor, cei care i-au trimis să-i reprezinte. În ultima perioadă au apărut personaje cu totul noi în politica argeşeană, de o generaţie mult mai tânără, care se pare că doresc reformarea politicii argeşene. După alegerile locale când Laurenţiu Micu, cel mai tânăr primar din Argeş, a câştigat încrederea cetăţenilor din Săpata şi care se pare că se ţine şi de cuvânt, acum, la alegerile parlamentare, Mario Păun, candidat pentru deputat pe colegiul Costeşti din partea PP-DD, pare a fi speranţa cetăţenilor de pe colegiul respectiv datorită fermităţii şi dorinţei sale de a face ceva pentru cetăţeni.
Mario Păun este cel mai tânăr candidat din Argeş la Camera Deputaţilor. Spune că şi-a ales acest colegiu pentru că îi este familiar şi cunoaşte păsurile cetăţenilor întrucât din acea zonă se trage el cât şi socri lui.
,,Mă duc acolo să câştig. Mă duc acolo cu cele mai bune intenţii şi cu sinceritate. Oamenii de acolo sunt oameni simpli şi le ştiu foarte bine dorinţele. Nu pot înţelege de ce în tot acest timp oamenii aceia cu dorinţe simple nu au putut fi satisfăcuţi”, a declarat Mario Păun candidatul PP – DD pe colegiul de deputat Costeşti

Marian Fulga, optimist înainte de campania electorală

Marian Fulga, președintele PP-DD Argeș și candidat pe Colegiul de deputați Pitești Nord, s-a declarat optimist în ceea ce privește rezultatele alegerilor din 9 decembrie. El crede că PP-DD Argeș va trimite în Parlament minim doi deputați și un senator, mai ales dacă va reuși să împiedice USL să închidă unele colegii.
"Suntem gata de marea bătălie, sediile noastre de campanie sunt și ele pregătite să își deschidă ușile chiar din prima zi de campanie. Eu voi avea sediul în Găvana, la un bloc de lângă piață și voi fi cât mai prezent atât în sediul de campanie, cât și în colegiu, în mijlocul oamenilor”, a declarat Marian Fulga, care anunță că va fi foarte bătăios și va sesiza toate neregulile care vor apărea în timpul campaniei.
"Noi vom fi partidul care va da următorul premier și, deși nu avem banii celor care sunt sau au fost la putere, ne vom lupta cot la cot, nu vom încălca regulile și vom folosi mijloacele electorale clasice". L.G.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea