Ziua comunei Albeştii de Muscel, soare, bere, voie bună

Albeştii de Muscel este, din punct de vedere al peisajului, una dintre cele mai frumoase comune ale judeţului. Iar de ziua acesteia, Dumnezeu a dăruit-o cu un soare primitor, pentru ca oamenii să se poată bucura în voie. Soarele primitor de care vorbeam nu a fost unul ca la Piteşti, unde termometrele arătau la orele prânzului 36 de grade, ci a fost un soare de vreo ... 30 de grade, acceptabil chiar pentru pretenţioşi.
Aşa încât s-a luat una bucată scenă şi s-a amplasat taman în mijlocul comunei, ca să fie văzută de toată lumea, s-au luat câteva bucăţi de grătare, câteva zeci de butoaie cu bere şi să te ţii petrecere. Felicitările şi masa (fără dar) au fost organizate în deal, la sediul partidului, masă la care au împărţit frăţeşte o pâine şi prefect, şi primari, şi oameni de afaceri, şi consilieri locali - alături de numeroşi săteni.
Primarul Ion Năftănăilă nu mai prididea cu treburile organizatorice, aşa încât nu am apucat să îi “furăm” două vorbe şi să îl felicităm pentru eveniment. Cum însă mai târziu este mai bine decât niciodată, îl felicităm pe această cale şi îi urăm să o ţină tot aşa.
Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea