Concursul de talente Interact - Rotary Piteşti şi-a desemnat câştigătorii

La sfârşitul săptămânii trecute, în Aula Universităţii Constantin Brâncoveanu, a avut loc ediţia locală a Concursului de talente  INTERACT –ROTARY Piteşti, un proiect al Districtului 2241 -România şi Republica Moldova - district care aparţine ROTARY INTERNAŢIONAL. Anul acesta, la Concursul de talente  INTERACT –ROTARY Piteşti s-au inscris peste 30 concurenţi, iar juriul a avut o misiune dificilă, deoarece foarte mulţi dintre cei care au urcat pe scenă au fost la înălţime, iar departajarea a fost cu atât mai greu de realizat. După un spectacol  organizat ca la carte, juriul a reuşit să-i desemneze pe cei mai buni dintre cei buni.
Andrada Cârciumaru, Maximilian Negulei, Costel Feraru, Alexandru Lica şi Iulian Selea au primit menţiuni la finalul secţiunii individual iar Aniela Maria Păcioianu, Rareş Şerb, Octav Grigorescu, Artur Dumitrescu şi Elena Lazăr au fost câştigătorii  locului  III. Pe locul II s-au clasat Georgiana Mariana Matei, Ioana Voica şi Ionuţ Bădulescu iar locul I a fost ocupat de Ioana Diana Dicuţ, Leonard Nedelcu  şi Alexandrei Pîrvu.  La secţiunea grup, locul III a revenit Anei Nedelea care a evouat în concurs cu trupa Star Fix, locul II a ajuns la perechea Ruxandra Tomescu şi Teo Andrioaie, iar locul I a revenit grupului “Cluster” compus din Flavia Zoe, Mădălin Stan, Maria Bratu, Maria Androne, Alexandra Cimpurică, Iulian Dobre, Antonia Mihăiţă şi Ioana Vişinescu
Etapa finală va avea loc, ca în fiecare an, în luna decembrie la Râmnicu Vâlcea, iar Argeşul va fi reprezentat în această competiţie de câştigătorii locului I la concursul desfăşurat săptămâna trecută la Piteşti.
”Mulţumim concurenţilor , auditoriului, presei locale prezente şi conducerii Universităţii Constantin Brâncoveanu, care întotdeauna au fost alături de clubul nostru” a declarat Olimpia Doru, responsabil Club INTERACT Piteşti.
INTERACT  Piteşti, clubul ce funcţionează sub egida Rotary Internaţional, a luat fiinţă în 2002, dar s-a desfiinţat pentru un timp, ca mai apoi sa fie reclădit în 2007 prin eforturile unor tineri din liceele piteștene care au venit cu dorința de a schimba comunitatea în care trăim și, de ce nu, lumea.
În fiecare an, clubul INTERACT duce la bun sfârsit cel puţin două proiecte în serviciul comunitar, promovând înţelegerea internaţională şi bunăvoinţa. Prin aceste eforturi, membrii INTERACT leagă prietenii cu alte  cluburi locale şi internaţionale şi învaţă importanţa dezvoltării abilităţilor de conducere şi integritate personală, întrajutorării şi respectului faţă de ceilalţi, responsabilităţii individuale şi muncii in echipă dar şi promovării înţelegerii internaţionale şi bunăvoinţei. Fiecare club INTERACT este susţinut de cluburi Rotary locale, care le oferă sprijin şi orientare, dar este intependent din punct de vedere organizatoric.  Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea