Tudor Pendiuc organizează şedinţe de partid în Primăria Piteşti

# Cristian Gentea către candidaţii USL: „Vreau să nu credeţi, după ce veţi câştiga, că sunteţi urcaţi sus, pe Prefectură, iar noi suntem jos de tot, în pasajul Magnolia. Vreau să nu uitaţi că noi, organizaţia din Piteşti, v-am scos parlamentari. Vreu să nu uitaţi de eforturile depuse de toţi oamenii din partid. Atât vă cer!”

Sala de şedinţe de la primărie, transformată în sediu USL

Săptămâna trecută, la ceas de seară, la primăria Piteşti s-a organizat o şedinţă organizaţia USL Piteşti, dar nu prima, şi avem suficiente motive să credem că nici ultima. Cum sediul de partid este neîncăpător pentru astfel de evenimente organizate cu lume multă, primarul Pendiuc a pus la dispoziţie sala de şedinţe de la primărie, că doar administraţia se face cu ajutorul politicului, iar în plină campanie electorală, politicul trebuie susţinut de toate administraţiile locale. Tudor Pendiuc a demonstrat pentru a mia oară că declaraţia de genul: „eu fac administraţie, nu politică”, e simplu slogan electoral. Dar să lăsăm politica şi administraţia şi să revenim la şedinţa de partid.

Zisu încă nu cunoaşte organizaţiile din colegiul pe care candidează

La intrarea în sală, Ionuţ Zisu, candidatul pentru senat pe Colegiul Piteşti din partea USL, a fost tras de mânecă de câţiva oameni, care s-au prezentat ca fiind organizaţia PSD de la Bradu, deci cei care se ocupă de imaginea candidatului în acea comună. Zisu, aşa cum ne-am învăţat cu domnia sa, nu cunoaşte, nu ştie, dar vrea să înveţe. Aşadar, le-a promis susţinătorilor că va lua legătura cu ei, şi direct la prezidiu s-a oprit, acolo unde a luat loc şi a aşteptat cuminţel să i se dea cuvântul. Şi cuvântarea sa a fost una pe care o ştim. Timid şi bâlbâit, s-a prezentat. Diamantele şi metalele preţioase au fost singurele cuvinte cu care a reuşit să atragă atenţia celor prezenţi, în rest, totul ca înainte. Vrea să fie vocea lu Pendiuc în parlament, şi va ajuta piteştenii.

Cătălin Rădulescu s-a lăudat cu cele 52 de zile pe care le-a petrecut în Piaţa Universităţii şi în Piaţa Milea

Revoluţionarul Cătălin Rădulescu, a încercat să se caracterizeze în faţa colegilor de uniune: „Am stat 52 de zile în Piaţa Universităţii şi în Piaţa Milea. Am constituit FSN-ul la nivelul judeţului Argeş...” A continuat prezentarea, şi ca să fie cât mai convingător, a rostit numele lui Pendiuc de nenumărate ori. Constantin Nicolescu, prezent la această şedinţă, l-a urmărit îndeaproape pe Rădulescu în tot discursul său, dar cu o privire pe care nimeni nu şi-ar dori să o simtă aţintită asupra sa. Acest lucru demonstrează încă o dată, dacă mai este nevoie, că Nicolescu nu îl vrea pe Rădulescu în echipa pe care o conduce la Argeş. Dar dacă Pendiuc vrea...  Ai intrat în horă, joci după cum cântă lăutarii.

Cristian Gentea, preşedintele PSD Piteşti, a pus degetul pe rană

Cristian Gentea a fost cel care le-a atras atenţia candidaţilor să nu uite de unde au plecat. Acesta, supărat pe cei care după ce îşi câştigă un fotoliu de parlamentar, uită de cei care l-au ajutat, a atras atenţia candidaţilor: „ Noi vă susţinem, dar să nu uitaţi. Vreau să nu credeţi, după ce veţi câştiga, că sunteţi urcaţi sus, pe Prefectură, iar noi suntem jos de tot, în pasajul Magnolia. Vreau să nu uitaţi că noi, organizaţia din Piteşti v-am scos parlamentari. Vreu să nu uitaţi de eforturile depuse de toţi oamenii din partid. Atât vă cer!”
Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea