Daniel Constantin este mulțumit de guvernarea USL din ultimile șase luni

# Daniel Constantin şi Ionuţ Zisu în mijlocul piteştenilor. Copreședinții USL au fost, la sfârșitul săptămânii trecute, în mijlocul ardelenilor, pentru a participa la lansarea candidaților Uniunii Social Liberale din județele Cluj, Mureș, Bistrița, Baia Mare și Satu Mare.
În cadrul acestor evenimente, președintele Partidului Conservator a declarat că Uniunea va câştiga alegerile parlamentare întrucât a dovedit atât pe plan local, cât şi pe plan naţional că nu este o alianţă conjuncturală.
'Vom câştiga alegerile parlamentare pentru că am dovedit la nivel local că nu suntem o alianţă conjuncturală. Avem deja doi ani de când suntem împreună. Calitatea candidaţilor de la Mureş este foarte ridicată, aveţi foarte mulţi medici, oameni de foarte mare valoare. Mai cred că Vom câştiga alegerile generale pentru că zilele trecute am lansat un program de guvernare, cred eu un program de guvernare serios, care nu face promisiuni care nu se pot îndeplini, un program de guvernare care vorbeşte despre o Românie puternică şi, mai mult decât atât, vorbeşte de dreptatea pe care dumneavoastră o aşteptaţi de foarte mult timp'. - Daniel Constantin.
Copreşedintele USL Președintele PC a precizat că USL este la guvernare de şase luni şi că în acest moment poate spune cum şi-a îndeplinit promisiunile din ultimii doi ani. A reparat o parte din răul care s-a făcut pensionarilor, a încercat să redea salariile funcţionarilor publici, a tratat medicii cu recunoștință şi nu i-a umilit, cu atât mai puţin pe domnul Raed Arafat, a încercat să fie aproape de profesori, să aibă grijă de copii, să transforme agricultura într-o prioritate.

Daniel Constantin şi Ionuţ Zisu în mijlocul piteştenilor

Duminica trecută, candidaţii USL pe colegiul centru împreună cu primarul Piteştiului, Tudor Pendic, au organizat o întâlnire cu piteştenii. Daniel Constantin, candidat la Camera Deputaţilor pe colegiul 7, Piteşti – centru,  împreună cu Ionuţ Zisu, candidat la Senat pe colegiul Piteşti, au ţinut să fie în mijlocul piteştenilor şi să asculte problemele cetăţenilor cu care se confruntă pentru a încerca o rezolvare a acestora. Cei doi candidaţi au mers prin mai multe locuri din Piteşti, însă principalele locaţii au fost Piaţa Trivale şi Piaţa Ceair. Aici oamenii au ridicat mai multe probleme, în speţă preţurile la alimente, pentru care Daniel Constantin, Ministrul Agriculturii, a promis că va face tot posibilul să reducă TVA-ul la alimentele de bază şi astfel  preţurile se vor micşora. Micșorarea prețurilor ar putea fi un efect direct al acestei măsuri. Totodată, Daniel Constantin a stat de vorbă şi cu comercianţii din pieţe ascultându-le problemele şi promiţându-le că va face tot posibilul să le rezolve. Locurile de muncă au constituit o altă problemă des întâlnită la piteşteni, la care cei doi candidaţi au promis că, în urma măsurilor pe care le va aplica guvernarea USL, va creşte automat şi numărul acestora.
În urma acestor întâlniri, piteştenii au rămas încântaţi de atitudinea celor doi candidaţi, spunând că au mari aşteptări de la ei.
,,Avem aşteptări foarte mari de la această echipă şi sper să nu ne dezamăgiţi şi dumneavoastră aşa cum ne-au dezamăgit ceilalţi”, a declarat o piteşteancă.
L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea