Cătălin Rădulescu ameninţă presa cu judecata

# Are cam multe procese de intentat. Săptămâna trecută a fost făcut praf pe multe posturi TV  # La Realitatea TV, pozele în care Rădulescu se afişează în chiloţi au făcut deliciul celor prezenţi în platou. # La România TV, Rădulescu a declarat că a fost arestat în 1986 # Cătălin Rădulescu : „Mi se pare că faceţi.... e urât ce faceţi. Uite, puteaţi să intraţi şi voi cu toate ziarele, cum au intrat ceilalţi, la discuţii cu USL-ul în campania asta, dar dacă te manifeşti în felul ăsta....”
Cătălin Rădulescu invită presa la discuţii pentru campania electorală, dar doar pe cei care nu scriu de rău despre domnia sa. Aşa vede acest candidat al USL-ului situaţia. Plăteşte, şi pe loc devine cea mai curată persoană de pe faţa pământului, după care, vrea voturile argeşenilor pentru patru ani liniştiţi de deputăţie. Cătălin Rădulescu a fost subiect de discuţie pe toate posturile TV naţionale săptămâna trecută, şi la fiecare emisiune a fost pictat în cele mai vii culori. Lumea rea, sau realitatea crudă???

La Realitatea TV, pozele în care Rădulescu se afişează în chiloţi au făcut deliciul celor prezenţi în platou.

Realitatea TV: „Un nou candidat controversat descoperit pe listele Uniunii Social liberale. Este vorba despre Cătălin Rădulescu, un social-democrat originar din Argeş, care vrea un mandat de deputat, în ciuda faptului că procurorii cercetează o plângere penală împotriva sa, pentru tentativă de viol. Foarte activ pe site-urile de socializare, şi mai nou şi pe scena politică din Argeş, omul de afaceri Cătălin Rădulescu este un personaj cel puţin controversat. Aşa cum singur se recomandă pe un site, Rădulescu nu suportă PDL-iştii sau piţipoancele, dar iubeşte insulele sălbatice cu mult soare şi femeile stilate şi educate”.
Numele lui Pendiuc a fost strâns legat de candidatura lui Rădulescu, cel pe care îl susţine fără rezerve, chiar dacă acesta i-a adus un minus de imagine edilului piteştean. Dar cum memoria colectivă e scurtă, Pendiuc îşi asumă acest risc la începutul noului mandat de primar, şi merge în continuare de mână cu preferatul său, în campania electorală.

La România TV, Rădulescu a declarat că a fost arestat în 1986

Revoluţionarul Rădulescu a fost subiect de bârfă şi la RTV. Acesta a susţinut că acele poze, în care se afişa în toată splendoarea în chiloţi şi cu paharul de bere în mână, i-au fost sustrase din calculatorul său, şi mai mult, erau chiar poze de familie. Nu el şi-a făcut acele conturi pe site-urile de socializare unde căuta fete stilate, ci cei de la PDL. Ce ar fi avut PDL-ul în urmă cu aproape doi ani cu acest ilustru necunoscut. Au fost răi şi de invidioşi pe succesul său. Presa din judeţ a relatat în urmă cu doi ani despre afişarea lui Berlusconi de Argeş pe acele site-uri de socializare, dar atunci nu se ştia că acesta se va vrea deputat, şi ca atare şi el a tăcut mâlc, şi a înghiţit articolele ca curcanul, nemestecate.
După ce a “lămurit” treaba cu pozele care nu îi aduc voturi, acesta a trecut la viaţa de revoluţionar, pe care a avut-o încă din 1986, an în care a şi fost arestat. Acesta susţine că ar fi fost arestat pentru distribuirea de manifeste împotriva regimului communist. Să creadă el că noi am înghiţit aşa ceva. În anul 1986 a fost arestat pentru distribuire de manifeste, iar în 1987 a terminat Facultatea de Medicină? Cine poate crede că mai avea acces la cursuri, şi mai mult, chiar a terminat medicina la un an după arestare. Acest capitol îl vom lămuri într-un număr viitor al ziarului Atitudine în Argeş.

Rădulescu spune că şi-a plătit singur cheltuielile cu drumul la Bruxelles, dar când cerem acte doveditoare, ne ceartă pentru articolele scrise

Acest domn, care se vrea deputat de Piteşti, a afirmat că şi-a plătit singur toate cheltuielile cu drumul făcut la Bruxelles, împreună cu colegii de uniune şi cu primarul Pendiuc. Pentru a reveni asupra subiectului, în cazul în care am fi greşit noi, şi pentru a informa corect cititorii, am luat legătura cu Rădulescu, şi l-am rugat să ne pună la dispoziţie documentele care să ateste că şi-a plătit singur cheltuielile. Iată ce a ieşit din discuţia cu Rădulescu:
# Aş vrea să-mi puneţi şi mie la dispoziţie documentele de plată pentru Bruxelles. Am văzut că spuneţi peste tot că v-aţi plătit singur această deplasare, şi vrem să vă demonstrăm profesionalismul nostru, cel de care dumneavoastră vă îndoiţi, iar dacă am greşit, ne vom repara greşeala.
- Măi, dacă tu greşeşti prima dată, dupaia vrei să-ţi îndrepţi greşeala, asta ţi se pare ţie deontologie profesională? De ce prima dată nu ne-ai întrebat ca să-ţi punem la dipoziţie .... şi toată lumea îţi dădea că ne-am plătit şi masă şi cazare, şi dupaia vedeai dacă mai dai articolul sau nu. Nu ştiu de unde aţi învăţat voi, dar eu, din medicină, am învăţat că deontologia profesională .... nu omori bolnavul şi după îi tratezi.
# Şi vi se pare că v-am omorât?
- Mi se pare că faceţi.... e urât ce faceţi. Uite, puteaţi să intraţi şi voi cu toate ziarele, cum au intrat ceilalţi, la discuţii cu USL-ul în campania asta, dar dacă te manifeşti în felul ăsta.... Eu am înţeles că tu ai fost supărată că nu ai fost şi tu cu noi la Bruxellles.
# Nu are nicio legătură, şi vă garantez că nu vă însoţea nimeni de la Atitudine în Argeş în această plimbare.
- Păi şi atunci de ce aţi scris asta?
# Mi se pare o nedreptate faţă de sportivi în primul rând, şi am avut patru surse, iar deontologia pe care mi-o vânturaţi dumneavoastră,  cere doar trei.
- Dacă tu ai surse mincinoase?
# Păi dacă sursele mele sunt mincinoase, chiar vă rog să-mi puneţi şi mie la dispoziţie documentele de plată, şi luni o să revin. Eu îmi doresc să dau informaţii corecte.
- Aţi publicat o scrisoare a unui cetăţean, da, nu ştiu cine este cetăţeanul ăsta, că tot ne cunoaştem..... Vrei să fac acelaşi lucru care l-am făcut cu ceilalţi? Să te dau în judecată?
# Nu este nicio problemă.
- Dacă vrei, te dau, dacă nu e nicio problemă, că tot ne cunoaştem.
# Chiar vă rog, dar nu văd motivul. Omul ne-a trimis scrisoarea pe mail şi am publicat-o ca atare. Este o scrisoare deschisă către primarul Pendiuc, la care acel om, pe care declaraţi că nu îl cunoaşteţi, aşteaptă un răspuns. Omul nu înţelege de ce primarul Pendiuc vă susţine în această campanie.
- Noi am dat vreodată vreo scrisoare despre candidaţii PDL-ului. Ăstea sunt nişte mizerii PDL-iste, pe care un ziar, în mod normal, nu ar trebui să le accepte în campania electorală.
# Văd că mă citiţi, ştiţi toate articolele.
- E normal că le citesc. Eu îmi doresc să intrăm în normalitate, că tot ne cunoaştem.
# Tocmai asta vreau şi eu. Dacă am greşit, eu pot să-mi recunosc greşeala, şi chiar o voi face. Tocmai de aceea revin cu rugămintea de a-mi pune la dispoziţie documentele de plată pentru drumul la Bruxelles, şi luni voi reveni.
- O să vorbesc şi cu restul colegilor, cu Zisu, cu Gerea, şi  vedem ce zic şi ei.
# Păi ce ar putea spune? Dacă am avut surse mincinoase, aşa cum susţineţi dumeavoastră, şi vă rog să scoatem adevărul la iveală, nu văd ce ar putea zice. Şi până la urmă, dumneavoastră sunteţi foarte supărat, şi chiar vă îndoiţi de profesionalismul ziarului Atitudine în Argeş, aşa că haideţi să facem lumină.
- Şi domnul Pendiuc e supărat, şi a spus şi în conferinţa de presă de la primărie că nu este adevărat că am mers pe bani europeni.
# Vă ofer şansa de a relata adevărul. Dacă v-aţi plătit singuri acest drum, aştept documentele de plată.
- Am să te sun mâine, şi îţi spun ce am decis.

Şi dus a fost, iar de sunat, nu a mai sunat. Mai mult de atât nu am avut ce face, aşa că vom lăsa cititorii să tragă singuri concluzia referitoare la drumul făcut de Tudor Pendiuc la Bruxelles, însoţit de toţi candidaţii USL. Sportivii nu meritau să participe la această premiere. La Bruxelles nu s-ar fi dat Piteştiului steagul de oraş al sportului, dacă nu ar fi fost şi Rădulescu în acea delegaţie.
Cu aşa deputaţi, transparenţi, curaţi şi nepătaţi, vai de mama nostră!!!!!
Material realizat de Liliana Costache

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea