DJTS îi arata obrazul primarului Tudor Pendiuc

# Primăria Piteşti, acuzată că-şi asumă meritele Direcției Județene pentru Sport și Tineret. Reprezentanţii DJTS Argeş spun că era de bun simț includerea, de către Primăria Piteşti, a DJST Argeș în evenimentele sportive derulate atât la nivel de municipiu, cât şi  Bruxelles,  evenimente pentru care municipalitatea îşi asumă meritele. 
Supărarea reprezentanţilor DJTS a apărut în contextul în care, anul viitor, municipiul Pitești va primi calitatea oficială de capitală europeană a sportului,  un statut despre care conducerea direcţiei spune că ar trebui considerat un efort susținut al mai multor parteneri, atât din mediul public, cât și din mediul privat şi consideră ca nu este corect şi nici în beneficiul comunității locale ca o singură instituție (Primăria Pitești) să se erijeze în promotorul și în vectorul ce a dus la obținerea unei asemenea poziții la nivel european.

Primăria îşi asumă toate meritele, deşi a fost doar partener al DJTS

Concret, nemulţumirea este legată de declarațiile oficiale ale primarului Tudor Pendiuc,  potrivit cărora principalele activități sportive ce au dus la obținerea statutului au fost cele derulate în interesul populației, înteleasă în sensul ei larg, mai exact acele activități destinate „sportului de masă” (ex: cros, tenis de masă etc).  Numai că, deloc întâmplător, aceste activități au fost organizate în cea mai mare parte de către DJST Argeș, alături de alți parteneri (printre care, pe alocuri și Primaria Pitești).
“Cu privire la declarațiile făcute de primarul Tudor Pendiuc, care a arătat că aceste activități s-au desfășurat prin inițiativa exclusivă a Primariei Municipiului Pitești, DJST Argeș dorește să informeze opinia publică într-un mod corespunzător, realist și obiectiv prin care să arate că există mai mulți factori implicați. Astfel, numai în acest an, DJST Argeș a organizat o serie de competiții sportive destinate sportului de masă, în care parteneri au fost mai multe entități (Consiliul Județean Argeș, Prefectura Județului Argeș, Primăria Municipiului Pitești, Asociația „Sportul pentru Toți”, Jandarmeria Pitești, Serviciul de Ambulanță şi o serie de sponsori etc). Prin urmare, considerăm că era în spiritul sportului argeșean ca Primăria Pitești să amintească de toți acești parteneri, inclusiv de DJST Argeș, mai ales că instituția noastră a avut un rol activ, de inițiere a multor activități de acest gen. “, se arată într-un comunicat de presă al DJTS Argeş în care sunt enumerate ca exemple mai multe activităţi desfăşurate de-a lungul acestui an, precum: Cupa Primăverii – Tenis de masă , Crosul Lalelelor, Crosul Muncipiului, Crosul Ziua Olimpică, Crosul de Toamnă  cls.V-VIII şi Crosul Toamnei, Cupa Municipiului – Street-ball etc

Ruşinică!

Reprezentanţii DJTS  îi arată obrazul edilului şef al Piteştiului pentru “omisiunile” pe care le-a tot repetat: „Considerăm că era necesară și de bun simț, includerea DJST Argeș în festivitățile prilejuite de acest eveniment, atât în localitate, cât și la Bruxelles. Sperăm totuși, că această omisiune repetată, reprezintă un accident regretabil, nefiresc, nedorit și singular, care va fi indreptat în cel mai scurt timp de către cei în masură”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea