Gafă sau bătaie de joc? Tudor Pendiuc i-a trimis felicitare “doamnei” Mihai Andrei Cocaină

„Consiliera” judeţeană PNŢCD, Mihai Cocaină, a primit de ziua sa călduroasele urări de bine ale primarului Tudor Pendiuc. Nu este prima data când în corespodenţa sosită de la Primăria Piteşti,  avocatul este considerat o “doamnă”
Un minunat  buchet de lalele, ce-i drept doar fotografiate, însoţit de  urările de sănătate şi fericire ale primarului Tudor Pendiuc i-a parvenit săptămâna trecută consilierului judeţean al PNŢCD. Un gest frumos care l-ar fi încântat pe avocat dacă pe plic n-ar fi stat scris la destinatar ””Doamnei Mihai Andrei Cocaină”.  Un amănunt care poate ar fi fost ignorat de consilier dacă, în urmă cu o lună, pe o invitaţie la Târgul Toamna Piteşteană, venită tot din partea Primăriei Piteşti,  avocatul n-ar fi fost  numit tot doamnă.
”Eu îi mulţumesc domnului primar Tudor Pendiuc că s-a gâdit să-mi trimită flori, bucurii,  gânduri frumoase şi zile luminoase şi poate data viitoare  nu se va mai repeta gafa de pe plic…. Nu este prima dată când mă numeşte doamnă, s-a mai întâmplat recent,  la târgul de produse agricole. Sper ca domnul primar să fie mai atent data viitoare“, spune avocatul Mihai Cocaină.
”Nici n-am ştiut că PNŢCD Argeş are şi o femeie consilier judeţean, că am fi fost şi mai mândri…  Asta e respectul  care vine din partea autorităţilor locale!”, a declarat preşedintele organizaţiei  municipale a PNŢCD, Gheorghe Dinescu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea