Portughezii, încântaţi de oraşul Mioveni

# O delegaţie din municipiul Abrantes s-a aflat săptămâna trecută la Mioveni. După ce o delegaţie din Mioveni, formată din mai mulţi reprezentanţi în frunte cu primarul Ion Georgescu,  între 21 şi 24 septembrie, s-a aflat în vizită în municipiul  Abrantes din Portugalia, săptămâna trecută mai mulţi reprezentanţi din Abrantes au întors vizita şi, astfel, Mioveniul, timp de trei zile a fost gazdă primitoare. Delegaţia portugheză a fost formată din: primarul din Abrantes, Maria Do Ceu Albuquerque, preşedintele Asociaţiei Tagus, directorul Tecnopolo,  Pedro Saraiva şi preşedintele Camerei de Co-merţ din districtul Santarem, Luis Filipe Marques.
Conform primarului Ion Georgescu, în urma acestor două vizite s-au pus bazele unei înfrăţiri între cele două comunităţi. „Delegaţia din Portugalia va vizita mai multe instituţii publice, dar şi întreprinderi private din oraşul nostru şi din împrejurimi. Abrantes a ales pentru aceste schimburi oraşul Mioveni  din cealaltă extremă a Europei, să dezvolte relaţii pe mai multe planuri şi să semnăm un protocol de colaborare“, a declarat edilul din Mioveni.
La rândul său şi Maria Do Ceu Albuquerque, primarul din Abrantes, s-a arătat încrezătoare în ceea ce priveşte colaborarea cu oraşul Mioveni, mai ales că sunt două oraşe industriale. „În Abrantes există o comunitate de ro-mâni, suntem o zonă foarte dezvoltată în sectorul industrial şi există o firmă care produce frâne pentru Dacia. Deja avem, prin comunitatea română şi această firmă, două puncte comune cu dumneavoastră. Intenţia noastră este de a vă cunoaşte oraşul, cetăţenii şi avem aşteptări foarte mari în viitoare colaborări”, a declarat Maria Do Ceu Albuquerque.    L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea