Daniel Constantin: “Sunt un susținător al tuturor proiectelor pe care Primăria și Consiliul Județean le consideră importante pentru județ!”

Candidatul USL pentru Colegiul 7 din Pitești nu așteaptă să fie ales deputat pentru a susține proiectele argeșenilor în Guvernul României. A avut deja o serie de discuții cu colegii săi din cabinetul Ponta, pentru ca în 2013 să înceapă investiții importante în județul Argeș.
“Am spus de fiecare dată că sunt un susținător a tuturor proiectelor pe care Primăria și Consiliul Județean le consideră importante pentru județ. Am văzut necesitatea de a dezvolta pădurea Trivale și a o transforma în parc de importanță națională. Am înțeles interesul piteștenilor pentru sport și cred că este extrem de important ca sala sporturilor să ajungă în gestionarea administrației locale pentru o mai bună desfășurare a activităților și pentru o gestionare eficientă a infrastructurii. Voi face tot posibiliul să susțin acest lucru mai ales în perspectiva regionalizării. De asemenea, am văzut necesitatea de a construi o centură spre Râmnicu Vâlcea. Am avut deja o discuție cu ministrul Transporturilor Ovidiu Silaghi și m-a sigurat că există în 2013 o preocupare să începem o astfel de investiție. Știu că există o preocupare să dezvoltăm infrastructura rutieră de la Pitești până la Craiova, proiect care ar trebui să înceapă încă din anul 2013. Tot în ceea ce privește infrastructura rutieră, există o preocupare și a mea și cred că a tuturor argeșenilor, de a începe investiția la autostrada Pitești-Sibiu. Toate acestea sunt proiecte, unele de importanță națională, altele de importanță locală, susținute în special de factorii locali și pe care vreau să le susțin și eu în continuare.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea