Simona Bucura Oprescu şi Daniel Constantin, alături de cetăţenii din Boteni şi Mioveni

Miercuri, 21 noiembrie, cetăţenii din Boteni şi Mioveni au avut ocazia să discute faţă în faţă cu candidaţii USL pentru Parlament din colegiul Mioveni, respectiv Simona Bucura Oprescu (pentru Camera Deputaţilor) şi Şerban Valeca (Senat). Aceştia au fost însoţiţi de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin (şi el candidat al USL, dar la Piteşti), dar şi de preşedintele Consiliului Judeţean Constantin Nicolescu şi primarii Vasile Leau de la Boteni, Florian Rizea de la Ţiţeşti şi Ion Georgescu de la Mioveni.
În fiecare an, cu ocazia marii sărbători a Intrării Maicii Domnului în Biserică, la Boteni se desfăşoară un târg care a devenit deja tradiţional, un loc preferat de întâlnire al producătorilor şi comercianţilor localnici şi din zonele învecinate. Prezenţa echipei USL la Boteni a generat, aşa cum era de aşteptat, un interes deosebit din partea oamenilor, atât comercianţi şi producători, cât şi clienţi. Aceştia au vorbit despre necazurile şi bucuriile lor, dar au transmis echipei USL un mesaj clar: au speranţa că după 9 decembrie România va reintra pe făgaşul normal odată cu instalarea unui guvern puternic al USL.
Simona Bucura Oprescu şi-a exprimat sprijinul pentru cetăţeni şi producători, promiţând să facă tot posibilul să le reprezinte cât mai bine interesele în Parlament, aşa cum a făcut-o şi în calitate de consilier judeţean şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. "Vin mereu cu plăcere în localităţile din colegiul Mioveni, pentru că aici m-am născut, aici am crescut, aici am rude şi prieteni. Ştiu bine problemele cu care se confruntă oamenii şi vreau să am un aport însemnat la rezolvarea acestora. USL-ul este al oamenilor, al realităţii, şi noi plecăm de la nevoile oamenilor pentru a încerca să găsim soluţiile să li le rezolvăm. Procedăm astfel pentru că scopul nostru principal este să avem o Românie puternică", a declarat Simona Bucura Oprescu.
Simona Bucura Oprescu şi ceilalţi membri ai echipei au mers apoi la Mioveni, în "inima" colegiului cu acelaşi nume, unde au vizitat piaţa agro-alimentară a oraşului şi grădiniţa nr. 1. Şi aici, cetăţenii şi-au exprimat sprijinul pentru Simona Bucura Oprescu şi echipa USL, afirmând în acelaşi timp că au mari speranţe legate de o guvernare pentru oameni şi numai pentru oameni a acestei formaţiuni politice. După vizita de la grădiniţă,  Simona Bucura Oprescu şi primarul Ion Georgescu au mers la mănăstirea Vieroşi, din Făget, unde au participat la slujba de hram a acestui locaş de cult.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea