Cătălin Teodorescu: Orice om politic să îşi asume prin contract responsabilitatea de a vă apăra drepturile!

Campania electorală pentru alegerile parlamentare a ajuns pe ultima sută de metri. Duminică, argeşenii îşi vor alege deputaţii şi senatorii. Pe colegiul nr. 9 Piteşti Sud, candidatul ARD Teodorescu Cătălin Florin s-a remarcat prin soluţiile concrete oferite şi printr-o comunicare sinceră şi directă cu cetăţeanul.

O lună de campanie, o zi de vot şi patru ani de decontat dezamăgirea

Alegerea de duminică poate însemna schimbarea reală, un semnal serios trimis clasei politice, un pas înainte către ceea ce ne dorim cu toţii. În următorii patru ani Piteştiul trebuie să facă paşi importanţi spre standardul de viaţă european, meritat de piteşteni. În ultimii 20 de ani, alegerile facute emoţional au diferenţiat candidaţii pe baza promisiunilor făcute şi a priceperii prin care au pozat ca fiind aproape de oameni. O lună de campanie, o zi de vot şi patru ani de decontat dezamăgirea...
Duminica în schimb, pentru prima oară în istoria Piteştiului, un candidat îşi asumă în mod direct responsabilitatea, semnând un contract scris direct cu cetăţenii din colegiul 9. Este un bun exemplu, care ar putea fi şansa refacerii încrederii între aleşi şi alegători. A depăşit gălăgia de campanie provocată de contracandidaţii săi, a reuşit să se detaşeze printr-o strategie simplă, vorbind direct cu oamenii despre problemele lor şi despre ce trebuie făcut pentru a îndrepta situaţia. Rezultatul a venit imediat: în ultima săptămâna peste 700 de cetăţeni şi-au exprimat interesul de a semna contractul cu Teodorescu Cătălin Florin.

Să ne dezvoltăm împreună, şi nu să suferim separat!

„Dorinţa de mai bine a a peste 60.000 de piteşteni ne obligă să construim şi nu să dezbinăm. Ne obligă să avem un program realist de dezvoltare, pe baze sănătoase, pe care mi-l asum în mod direct printr-un contract extrem de serios. Piteştiul poate beneficia de multe avantaje prin dezvoltarea punctelor sale forte, încă nefructificate, într-un cadru unitar. Sunt multe probleme importante şi urgente, dar crearea de noi locuri de muncă şi păstrarea celor existente este principala prioritate. Pentru aceasta este foarte importantă dezvoltarea unui mediu de afaceri sănătos, ceea ce va creşte atractivitatea Piteştiului pentru investitori. Avem nevoie să atragem noi investiţii şi fonduri europene pentru dezvoltarea sectoarelor economice cu potenţial mare”, spune Cătălin Teodorescu. Una dintre soluţiile propuse de Cătălin Teodorescu pentru sprijinirea celor nevoiaşi este înfiinţarea unei fundaţii prin care să poată oferi medicamente, consultaţii gratuite şi alte servicii necesare pentru o susţinere reală. Programul său are o importantă componentă în sprijinirea tinerilor, totdată, şi către tineri: „Avem în acelaşi timp o datorie de onoare faţă de generaţia viitoare, care nu trebuie să fie încă o generaţie de sacrificiu. De aceea, educaţia trebuie să ocupe un rol important în strategia de dezvoltare. Într-o perioadă în care fluctuaţia locurilor de munca este foarte mare, singura garanţie viabilă pentru a găsi un loc de muncă rămâne nivelul de pregătire corelat cu cerinţele pieţei muncii. La nivel concret, susţinerea procesului educaţional poate fi realizată şi prin intermediul unei fundaţii dedicate, ce va acorda burse pentru tinerii cu potenţial sau fără resurse material”.
Cătălin Teodorescu acţionează permanent pe principiul „trebuie să ne dezvoltăm împreună, şi nu să suferim separat”. Acesta îi îndeamnă pe argeşeni să îşi exprime votul şi să aleagă în funcţie de realismul fiecărui candidat: „Duminică, prin votul dumneavoastră, veţi face o alegere care va conta, puteţi să faceţi diferenţa. Am încredere că fiecare dintre dumneavoastră va fi o voce ce se face auzită în ziua votului . Ştiu că nu vă veţi lăsa păcăliţi de vorbe şi veţi alege pentru ca de acum înainte orice om politic să îşi asume în scris, prin contract, responsabilitatea de a lupta să vă apere drepturile!”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea