Primarul Tudor Pendiuc colaboraează cu Mircea Andrei pentru "Zona Metropolitană"

# Un exemplu demn de urmat! # Proiectul "Zona Metropolitană" a lui Mircea Andrei este susţinut şi de primarul Tudor Pendiuc. Sunt şi politicieni care renunţă la orgoliile politice, la adversităţi şi dau mâna când vine vorba de interesul cetăţenilor. Aşa s-a întâmplat şi cu senatorul Mircea Andrei, candidatul Alianţei România Dreaptă pe colegiul de Senat Piteşti şi primarul Tudor Pendiuc, care se au dat mâna şi s-au sprijinit într-un proiect comun care vine în ajutorul cetăţenilor din Piteşti dar a comunelor din jurul Piteştiului.

Senatorul Mircea Andrei şi primarul Tudor Pendiuc au dat mâna pentru binele cetăţenilor din Piteşti

Senatorul Mircea Andrei, candidatul ARD pe colegiul de Senat Piteşti a iniţiat cu mai mult timp în urmă un proiect de înfiinţarea a " Zonei Metropolitane" Piteşti. Proiect ce vine în sprijinul cetăţenilor, atragerea mai uşor de fonduri europene, transport în comun, condiţii pentru localnicii din comune ca şi în Piteşti, atragerea de investitori şi crearea de locuri de muncă, servicii, etc. Acest poiect a fost şi este unul din principalele proiecte ale lui Mircea Andrei, şi a făcut un apel public către administraţiile locale pentru înfiinţarea şi susţinerea acestuia, întrucât ar ajuta cetăţenii să aibă un nivel de trai mai ridicat. Ceea ce a fost surprinzător este că primarul Tudor Pendiuc nu a rămas indiferent la această iniţiativă a lui Mircea Andrei, a renunţat la orgoliile politice şi s-a hotîărât să susţină acest proiect. Săptămâna trecută, primarul Tudor Pendiuc a pus pe ordinea de zi a Consiliului Local, pentru ca acest proiect să fie realizat. Pentru prima dată doi politicieni atât de puternici îşi dau mâna, şi susţin acelaşi proiect pentru binele cetăţenilor. Mircea Andrei a spus că va colabora cu primarul Tudor Pendiuc pentru a realiza acest proiect şi că îl va sprijini în proiectele care vor veni în ajutorul cetăţenilor: ”Insist pe această temă de mai bine de un an şi jumătate. Consider ca orice cetăţean al judeţului merită condiţii civilizate de trai, apă potabilă la un preţ rezonabil, canalizare, transport al gunoiului menajer şi transport în comun aşa cum se întâmplă şi la Pitesti. Un conglomerat de localităţi pot accesa fonduri europene mult mai uşor şi mai sigur şi zona se poate dezvolta, dar cel mai important este ca preţul tuturor utilităţilor, fiind vorba despre mai mulţi clienţi deodată, va scădea. Sunt pentru zone mari cu accesibilitatea spre fonduri europene şi preturi mici pentru cetăţenii oraşului nostru şi al localităţilor învecinate. Mă bucur că primarul Pendiuc înţelege, dincolo de politică, aceasta propunere a mea, şi o pune în practică. E un semn de normalitate.” ne-a declarat Mircea Andrei.

Mircea Andrei va media relaţia din Primăria Piteşti şi Primăria Bradu pentru "Zona Metropolitană"

Atât primarul Tudor Pendiuc cât şi Mircea Andrei sunt un adevărat exemplu, pentru politicieni şi pentru cetăţeni. Această iniţiativă şi colaborare a dat un exemplu, că sunt politicieni care renunţă la orgoliile politice, la culoarea politică şi dau mâna pentru binele cetăţenilor şi binele acestui judeţ. Mircea Andrei ne-a declarat că va media şi relaţia dintre administraţia locală din Piteşti şi cea din comuna Bradu, pentru ca zona metropolitană să fie înfiinţată cât mai repede şi cetăţenii să aibă condiţii mai bune de trai în Piteşti şi în comunele din apropiere. 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea