Conferinţă de presă inedită a PP - DD

Săptămâna trecută, reprezentanţii PP-DD Argeş au organizat o conferinţă de presă într-un mod cu totul inedit, mai exact în aer liber, pe un trotuar din faţa Arpechim. Marian Fulga, preşedintele PP-DD Argeş, Vasile Mihăilescu, vicepreşedinte PP-DD Argeş şi Liviu Marghiolu, candidat pe colegiul 7 Piteşti au fost principalii protagonişti care au organizat acest mod de conferinţă, pentru, spun ei, a trage un semnal de alarmă în ceea ce priveşte soarta Arpechim şi a Oltchim.
,, Tragem un semnal de alarmă! Nu vrem ca zona Arpechim să devină câmp viran pentru construirea de hypermarketuri, aşa cum s-a întâmplat în nordul Piteştiului. Victor Ponta continuă azi ceea ce a început Adrian Năstase în 2004, atunci când Petrom a fost vândut pe nimic. Ponta continuă „opera” mentorului său, Năstase!”, a spus Marian Fulga, preşedintele PP-DD Argeş şi candidat pentru Camera Deputaţilor pe colegiul Piteşti Nord.
La rândul său, Vasile Mihăilescu, vicepreşedintele PP-DD Argeş, dar şi candidat la Camera Deputaţilor pe colegiul Piteşti Sud, a atacat dur membri USL.
,,Simt în aer, văd corbii USL cum vin să mănânce ce a mai rămas din Arpechim”, a adăugat Vasile Mihăilescu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea