Ion Popa: “Românii nu se lasă păcăliţi de ARD. Liderii PDL recunosc că nicio strategie nu-i poate feri de o înfrângere usturătoare în alegeri!”

“PDL, deghizat în ARD, îşi recunoaşte deja înfrângerea. Vasile Blaga admite public faptul că în sondaje ARD obţine, cu doar două săptămâni înainte de alegerile parlamentare, cu două procente mai puţin decât are PDL în opţiunile de  vot, dovedindu-se o combinaţie politică eşuată.
Declaraţiile publice recente ale preşedintelui PDL demonstrează că există dispute intense în interiorul ARD, care se dovedeşte a fi o formulă perdantă pentru PDL, Traian Băsescu şi gaşca lui. Românii au înteles de la bun început că ARD nu a fost decât o Aliantă a Ruşinii, în spatele căreia PDL a vrut să se ascundă, cu scopul de a-i păcăli pe oameni să-i voteze.
Cei trei ani de guvernare incompetenţă, dispreţuitoare şi coruptă vor fi aspru sancţionaţi la urne pe 9 decembrie. În afară de a-i ataca pe liderii USL şi de a propune teme ridicole şi diversiuni, ARD nu are idei, soluţii, cum nu a avut niciodată, propune aceiaşi oameni corupţi şi contestaţi şi îl foloseşte ca principal purtător de cuvânt pe Traian Băsescu.
Traian Băsescu a vrut să fie şi preşedinte, şi premier, şi ministru …Este normal să fie ţinta acuzelor românilor!
Traian Băsescu încearcă să reşapeze temele sale preferate, legate de referendumul din 2009, de instituţiile pe care încă le controlează, fără să înteleagă că, în acest moment, el este cea mai mare problemă a României. Prin aceste ieşiri ridicole, preşedintele impostor încearcă să ajute în campanie ARD şi să dea semnale activului de partid al PDL, travestit în ARD.
USL nu atacă instituţiile CSM şi ANI, ci incriminează încercările regimului Băsescu de a le politiza. De fapt, Traian Băsescu e singurul care încearcă să implice aceste instituţii în jocul politic şi în campania electorală, în timp ce USL a susţinut întotdeauna depolitizarea şi echidistanţa unor asemenea instituţii.
Traian Băsescu dovedeşte un cinism inacceptabil vorbind despre necesitatea indexării pensiilor în 2013, după ce bugetul pe acest an, pe 2012, alcătuit de guvernul său – Guvernul Boc – a ignorat cu bună stiintă legea care prevede aceste indexări.
Când nu se află în campanie electorală, Băsescu a susţinut  austeritatea şi a cerut distrugerea statului social. El s-a opus restituirii banilor pensionarilor, el a vrut tăierea pensiilor, el a atacat mereu pensionarii ca fiind asistaţi.
În ceea ce priveşte doleanţele preşedintelui referitor la faptul că nu ar trebui să fie implicat în campanie, noi toţi trebuie să-i reamintim că el, Traian Băsescu,  este cel care a ales să ignore Constituţia şi să-şi depaşească atribuţiile fiind în acelaşi timp preşedinte, premier, ministru al justiţiei, ministru al finanţelor, al economiei, “membru” în CSM, sfătuitor al DNA şi ANI, etc. Este normal să fie ţinta acuzelor tuturor românilor, nu doar a celor aflaţi în campanie!”, declară Ion Popa, candidatul USL pentru senat  pe Colegiul Câmpulung.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea