O platformă online a fost lansată pentru piteşteni

Daniel Constantin: “Am gândit acest site ca un mod de interacțiune cu toți locuitorii județului”. Pe www.pitesti2013.ro, platforma online lansată săptămâna trecută, piteştenii vor vedea ce provocări le va pregăti Primăria pentru anul 2013.
„În primul rând, vreau să vă spun că sunt mândru să fiu cetăţean al Piteştiului, Oraş European al Sportului 2013. O asemenea distincţie ne obligă să menţinem sportul pe cele mai înalte culmi, iar eu, ca viitor parlamentar, vă promit că voi susţine acest domeniu.
Piteştiul oferă tot mai mulţi sportivi la loturile naţionale şi internaţionale în aproape toate domeniile. Asta în ciuda faptului că, în ultimii ani, sportul a fost subfinanţat, iar banii din visteriile cluburilor au fost tot mai puţini. Chiar şi aşa, sportivii noştri reprezintă cu onoare Piteştiul în fotbal, atletism, înot, baschet, judo, aeromodelism şi lista poate continua. Avem rezultate deosebite în fotbal, unde Piteştiul a trimis mai mulți jucători la echipe de top din prima ligă, dar și la loturile internaţionale. Aşa se explică faptul că atunci când mergem în străinătate şi spunem că suntem români, auzim numele sportivilor noştri. Nu degeaba se spune că <<Sportul este cel mai bun ambasador>>.
De aceea, am creat pentru argeşeni o platformă online, pe care o lansăm astăzi:  www.pitesti2013.ro unde vor găsi informații legate despre acest proiect. Aici veți vedea ce provocări vă va pregăti primăria pentru anul 2013. Echipa mea l-a făcut și acum îl cedează primăriei Pitești.
Am gândit acest site ca un mod de interacțiune cu toți locuitorii județului care se pot implica activ în desemnarea unui ambasador al sportului argeşean. Aveți posibilitatea să votați sportivul preferat sau sportivul pe care îl considerați mai potrivit să vă reprezinte. Eu consider că toți sportivii argeșeni, care au reușit să ducă numele nostru la nivel național sau chiar internațional, sunt deja niște ambasadori. Cu această ocazie sunt și primul care a votat. Dacă ar fi trăit Nicolae Dobrin, pe el l-aș fi ales. De aceea, am votat-o pe soția dânsului, Gica Dobrin. Acum e rândul vostru să-i votați!
Îmi doresc ca fiecare cetăţean să contribuie activ nu doar la desemnarea ambasadorului orașului, ci și la dezvoltarea acestui site şi să se implice în desemnarea sloganului şi al siglei Piteşti2013. Vom folosi cele mai inspirate mesaje pe care chiar voi le puteți trimite direct pe site.
Am convingerea că acest mod de comunicare va fi foarte eficient, dându-vă posibilitatea, accesând secțiunea evenimente, să vedeți ce competiții sportive se organizează atât în Pitești, cât și la nivel european. Veți fi la curent cu toate noutățile legate de acest domeniu și veți fi câtmai bine informați pe tot parcursul anului viitor.
Așa cum am spus, cedez acest portal de comunicare argeșenilor și îl las în coordonarea directă a primăriei Pitești. ”, a declarat Daniel Constantin.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea