Cătălin Bulf: “Titlul de doctor al lui Ponta trebuie retras!”

# Titlul de doctor al primului ministru plagiator este în pericol!!! Cătălin Bulf susține că primul lucru pe care un guvern ARD îl va face, la Ministerul Educaţiei, va fi retragerea titlului de doctor obţinut prin furt de către Victor Ponta. Acesta consideră că este un gest obligatoriu pentru redarea demnităţii învăţământului, gest pe care actualul ministru al Educaţiei refuză să-l facă.
“ARD consideră că acoperirea plagiatului lui Victor Ponta de către Ministerul Educaţiei este o ruşine pentru învăţământul românesc. Materialul Universităţii Bucureşti care demonstrează dincolo de orice echivoc plagiatului lui Victor Ponta se află de câteva săptămâni pe biroul ministrului Andronescu. Iar doamna Andronescu refuză să facă singurul lucru corect în această împrejurare – să îi retragă fără întârziere titlul de doctor obținut prin furt de către Victor Ponta. Cazul plagiatorului Ponta este important pentru că vorbim de credibilitatea premierului României, credibilitatea unui sistem, credibilitatea atâtor doctorate luate în România pe muncă și studiu, și nu pe furt și copiat. Doctoratul lui Ponta, luat prin furt, este o pată pe obrazul unui sistem, pe obrazul unei țări întregi. Un precedent de acest fel este o instigare directă, care vine de la cel mai înalt nivel în stat, la nerespectarea regulilor academice de către toți studenții și elevii din România” – a declarat Cătălin Bulf.
Astfel, viitorul ministru al Educaţiei din partea ARD va dispune, în prima zi de mandat, retragerea titlului de doctor al lui Victor Ponta. Cătălin Bulf, candidatul Alianței România Dreaptă la funcția de deputat pe Colegiul Pitești Nord susține că doar așa acest episod ruşinos din învăţământul românesc se va încheia definitiv.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea