Locuințele pentru tineri, o necesitate

De mulți ani, tinerele familii din municipiul Pitești care nu au o situație materială foarte bună, nu își permit să își cumpere o locuință nouă imediat după ce se căsătoresc. Această problemă pare să își găsească, în sfârșit, rezolvarea. Candidatul ARD Argeș la un mandat de senator pe Colegiul Pitești, Mircea Andrei, propune construirea de locuințe sociale care pot fi cumpărate sau închiriate de tinerele familii la prețuri modice.
“Tinerii reprezintă baza societății, de aceea consider că trebuie sprijiniți. La ora actuală, în România, foarte multe familii tinere nu au locuințe. Este și cazul multor tineri căsătoriți din Pitești, care  nu au unde să își înceapă viața de familie și trăiesc în apartamente mici, alături de părinți, socrii sau frați. Locuințele sociale pentru tinerele familii reprezintă una dintre prioritățile mele, deoarce Piteştiul este unul dintre oraşele în care s-au construit inexplicabil de puţine locuinţe sociale. Cu excepţia a două-trei foste cămine de nefamilişti reabilitate în urmă cu mulţi ani, nu s-a construit niciun bloc nou de locuinţe pentru tineri, în vreme ce în alte oraşe ale ţării s-au ridicat zeci de astfel de imobile. Consider că autorităţile trebuie să susţină tinerii aflaţi la început de drum, oferindu-le posibilitatea de a avea o casă la un preţ sau o chirie rezonabilă. Susţin construirea de noi locuinţe sociale în Piteşti!”
Senatorul Mircea Andrei susține că a identificat deja terenurile pe care ar putea fi construite astfel de locuințe pentru tinerele familii și că va face tot posibilul pentru ca proiectul său să devină realitate. Mircea Andrei este candidatul Alianței România Dreaptă la funcția de senator pe Colegiul Pitești și ocupă poziția a treia pe buletinele de vot pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc în data de 9 decembrie.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea