Bulf Cornel Cătălin demască mafia. Aflaţi cine şi cum vrea să pună de tot pe butuci Arpechimul

# Cătălin Bulf : “Nu voi înceta până nu voi arăta tot adevărul cetăţenilor şi nu voi scoate mafiile din Arpechim”. Nu au trecut nici două luni de când Bulf Cornel Cătălin şi-a anunţat candidatura pentru un post de parlamentar pe Colegiul de deputaţi Piteşti Nord care curpinde şi comunele Bascov şi Băbana, că prin intenţiile sale bune şi de durată, a şi început să supere adversarii politici şi, mai grav, să deranjeze grupurile de interese politico-finaciare.
Bulf Cornel Cătălin, alături de senatorul Mircea Andrei, Cătălin Teodorescu şi Ana Stan -  toţi candidaţii pe colegiile de Piteşti au lansat zilele trecute inţiativa publică de salvare a Arpechimului şi în numai trei-patru zile au strâns 5.000 de semnături. Initiaţiva a speriat atât de tare USL şi grupurile politico economice de interese obscure, încât Bulf Cornel Cătălin a fost atacat instantaneu public de o serie de lideri politici şi deputaţi de carton.
Miza nu o reprezintă faptul că Bulf va câştiga postul de parlamentar, chiar dacă este clar că acest lucru se va întâmpla dupa reacţiile oamenilor care l-au înjurat preţ de un sfert de oră pe Andrei Gerea la Arpechim în tentativa sa meschină de a–şi atrage capital politic de pe urma suferinţei acelor oameni disperaţi de grija zilei de mâine. Acesta a mers fără scrupule la reprezentanţii Arpechim, sau cu anumite interese, şi a intrat fără ca vreun munictor să vadă sau să audă ce discută acolo. Mai mult, minciuna ordinară cu care deputatul a venit, a fost cea pe care o îngaima un om de-al său printre muncitorii furioşi, că Guvernul a anulat ordonanţa de licitaţie, o inepţie pe care au debitat-o în maşină, în drum spre Arpechim, ca să nu-i linşeze oamenii. Muncitorii i-au strigat pe nume pe cei de la USL: Hoţii, trădătorii!

Contractul fals descoperit de Bulf Cornel Cătălin încinge spiritele la nivel înalt!

Interesul USL-ului la nivel înalt este acela ca Arpechimul să se închidă repede şi în linişte. Toate contractele au fost semnate de pesedişti şi toată manevra s-a făcut de pe vremea lui Adrian Năstase, astfel că, acum, când cineva încearcă să redeschidă Arpechimul şi găseşte contracte false şi doreşte să anunţe autorităţile să se implice, în opinia USL-iştilor ar trebui omorât cu pietre, pentru că nu îi minte pe oameni, aşa cum fac ei de o viaţă în Argeş.
Referitor la descoperirile făcute, Bulf Cornel Cătălin a declarat: ”Voi sesiza autorităţile pentru că referitor la Arpechim există două contracte făcute în aceeaşi zi, cu numere de înregistrare diferite, după cum ar fi avut nevoie firma căreia Arpechim îi datora cele 7 milioane transformate ulterior în peste 40 de milioane de euro. Că este ceva putred la mijloc se vede din avion, că i-am deranjat este şi mai vizibil, că nu voi înceta până nu voi arăta tot adevărul cetăţenilor şi nu voi scoate mafiile din Arpechim este o certitudine!” - a declarat Bulf Cornel Cătălin, candidatul Alianţei România Dreaptă pe Colegiul Piteşti Nord.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea