Tudor Pendiuc s-a luat de Andrei Gerea­

PSD Piteşti a susţinut o conferinţă de presă la care a participat şi primarul Tudor Pendiuc. În cadrul conferinţei, primarul nu a ezitat să-şi exprime nemulţumirea pentru faptul că Andrei Gerea şi-a făcut imagine cu o fotografie în care dădea mâna cu primarul. „Poate că nu aş fi refuzat, dar era normal, cred să mă sune şi să mă întrebe dacă mă supăr că-şi face campanie pe seama mea. Oricum toată lumea ştie pe cine susţin eu, cei cu care sunt coleg de partid şi pe care i-am propus piteştenilor”.
Andrei Gerea: “Aţi luat cumva şi dumneavoastră parte la "jocurile" privatizării ARO, domnilor Văcăroiu şi Nicolescu?”.
Andrei Gerea: “Poate ne va lămuri şi pe noi domnul Ponta ce legătură au vinurile scumpe şi fripturile cu "realizarea unui program cultural care vizează integrarea monumentului istoric".
Aşa începea campania electorală din 2008. Tudor Pendiuc era vizibil deranjat de poza cu care se lăuda Gerea prin presă, în care cei doi îşi dădeau mâna. Aşa ar fi fost şi de aşteptat dacă ne uităm puţin pe declaraţiile pe care le făcea deputatul Gerea la acea vreme:  „Domnii Văcăroiu şi Nicolescu chiar nu ştiau aceste detalii esenţiale pentru viitorul fabricii ARO? Experienţa de care dânşii fac atâta caz în nenumărate ocazii nu le-a spus că nu se poate face o privatizare în acest mod? Noi spunem că, aşa cum această aşa-zisă privatizare a ridicat serioase semne de întrebare pentru foarte mulţi oameni, profesionişti sau nu, era normal să fie de natură a trezi şi atenţia "primilor specialişti ai judeţului". Din păcate, reprezentanţii PSD în Parlamentul României au preferat să facă poze şi să zâmbească frumos şi paternalist alături de "investitor". Nu vă supăraţi, dar o astfel de atitudine, în condiţiile date, nu ne poate duce cu gândul decât că domniile lor aveau alte motive să zâmbească. Aţi luat cumva şi dumneavoastră parte la "jocurile" privatizării, domnilor Văcăroiu şi Nicolescu?”, este una dintre interpelările deputatului.

Vila Florica, un alt motiv de supărare al lui Gerea. PSD bea şi mănâncă la Vila Florica, dar nu-şi achită facturile

“Dacă ar fi să amintim doar numeroasele facturi neachitate ale preşedintelui Tineretului Social Democrat, domnul Victor Ponta, ne dăm seama cam care a fost ideea de "cultură" a domnilor de la PSD. Cât respect au avut ei pentru amintirea Brătienilor se vede din notele de plată de zeci şi sute de milioane de lei pentru băuturi scumpe şi mâncăruri alese pe care şi le-au orânduit domnii social democraţi pentru relaxare şi odihnă. Halal social democraţie au unii indivizi, care aruncă bani în neştire pe chefuri monstru! Poate ne va lămuri şi pe noi domnul Ponta ce legătură au vinurile scumpe şi fripturile cu "realizarea unui program cultural care vizează integrarea monumentului istoric". Şi poate ne mai explică tot stimatul domn când afla domnia sa despre "contribuţia familiei Brătianu la dezvoltarea spiritualităţii româneşti. În timpul petrecerilor sau după ce se trezea dimineaţa în casa în care au trăit Brătienii ?”, este o altă declaraţie pe care Gerea o făcea la tribuna parlamentului. Aşadar Pendiuc avea tot dreptul să nu se afişeze cu candidatul liberal, PNL care nu făcea parte din USL, de fapt nici nu se vorbea la acea dată de această uniune.

USL-ul s-a format, Gerea cu Pendiuc s-au împăcat

Acum, că USL-ul este cea mai mare forţă politică a tuturor timpurilor, cei doi au uitat de adversităţi, şi se afişează împreună fără nicio oprelişte. Mai mult de atât, Pendiuc îl susţine cu toată fiinţa pe Gerea, chiar dacă în urmă cu puţin timp spunea că nu este mulţumit de activitatea deputaţilor din Piteşti, iar la următoarele alegeri îşi va impune punctual de vedere pentru a fi aleşi oameni care să-I dea o mână de ajutor.
Acum întreb şi eu ca cetăţeanul turmentat: Când avea dreptate Pendiuc? Atunci sau acum? 
Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea