Campanie electorală murdară. ARD acuză USL de denigrări şi sechestrări de persoane

# Mircea Andrei: “Vom depune o plângere concretă pentru sechestrare de persoane” # Mircea Andrei: “Sper ca cetăţenii din Piteşti să nu accepte o astfel de campanie, să nu creadă acest gen de campanie electorală. Miercuri au fost trei ceasuri rele pentru candidaţii pentru un fotoliu de parlamentar din Colegiul Piteşti Nord.
1 La ora 13 un echipaj de poliţie a intervenit la o sesizare. USL-ul împărţea ziare denigratoare la adresa contracandidaţilor în colegiul Piteşti Nord.
2 Câţiva tineri din partea ARD au fost luaţi cu forţa şi băgaţi în maşinile unei firme de pază.
3  În jurul orei 15, o altă sesizare la 112 a făcut ca un alt echipaj al poliţiei să se deplaseze, acum în comuna Bascov, pentru a cerceta o altă plângere. Oamenii de campanie ai lui Andrei Gerea împărţeau sacoşe electorale, iar printre pliantele cu USL, oamenii legii au găsit şi nişte pliante denigratoare la adresa contracandidaţilor.
Declaraţiile pe care cei invitaţi la secţiile de poliţie au fost nevoiţi să le dea, au ţinut în loc campania electorală şi împărţirea de obiecte promoţionale, chiar în ultima săptămână în care candidaţii se pot lăuda în faţa electoratului.

Mircea Andrei: „Domnul Zisu a început cariera sa în Argeş prin a fi golan”

Mircea Andrei, candidatul ARD pentru funcţia de senator pe colegiul Piteşti, a ţinut o conferinţă de presă după aceste evenimente, în care a explicat cu lux de amănunte toate problemele avute în acea zi. Acesta a început: „Domnul Zisu a început cariera sa în Argeş prin a fi golan. Ceea ce a făcut este gestul unui golan care nu are niciun argument, şi atunci practică denigrarea adversarului. Nu contează că este adevărat sau fals. Ce este important, este să faci pentru contracandidatul tău un material denigrator, în ultimele zile ale campaniei electorale, aşa încât acesta să nu mai poată răspunde. Domnul Zisu a comandat 60.000 de ziare. La ora la care vorbim tipografia trage în continuare alte materiale de acest gen. A împroşcat cu noroi şi cu minciuni în acest ziar, căruia nu îi dau numele pentru a nu-i face publicitate. Aceasta este campania electorală şi acestea sunt proiectele domnului Zisu & Co. Aceasta este maniera în care domnul Zisu vrea să ajungă senator de Piteşti, în judeţul Argeş. Îi recomand din tot sufletul să facă acest lucru la Constanţa. Îi recomand să meargă înapoi în judeţul Constanţa şi să facă acolo această golănie, care sper să nu se mai repete în judeţul Argeş. Sper ca niciunul dintre candidaţi să nu mai facă aşa ceva”.

Mircea Andrei: „Imaginaţi-vă dumneavoastră, pe această criză mare, ce înseamnă să faci 60.000 de ziare”

Senatorul Andrei a spus că s-a construit un ziar, plin cu minciuni, în care au fost atacaţi toţi contacandidaţii USL-ului. Nu contează dacă este adevărat sau nu. “Evident că nu este adevărat, că dacă era adevărat făcea acest lucru la începutul campaniei electorale. Făcea o conferinţă de presă în care făcea o campanie negativă, la începutul campaniei, ca să aibă timp oamenii să discute lucrurile acestea şi electoratul să cunoască acuzaţia, dar să şi primească răspuns la aceste acuzaţii. Imaginaţi-vă dumneavoastră, pe această criză mare, ce înseamnă să faci 60.000 de ziare. Eu vreau să mai atrag atenţia şi din alt punct de vedere. Când faci 60.000 de ziare, cineva trebuie să le plătească. Cineva plăteşte, cineva încasează, dar întotdeauna rămâne o urmă.  Evident că aceste ziare vor încerca să le împartă pe fiecare colegiu în parte. Astăzi, 10.000 de exemplare urmau să fie distribuite în Colegiul Piteşti Nord. Au început activitatea de distribuire a ziarelor în jurul orei 13, în plină zi, şi împărţeau acest ziar cetăţenilor. Îl văd în acest ziar şi pe domnul Nicolescu. Îl simt aproape în această operaţiune. Aşa înţeleg cei de la USL să degenereze o campanie electorală, care până astăzi a fost civilizată. A fost o campanie electorală chiar curată. ARD nu a ieşit decât cu proiectele pe care intenţionează să le realizeze în mandatul de patru ani. Ce s-au gândit? Hai să minţim populaţia ca să nu-i mai voteze pe cei de la ARD, să ne voteze doar pe noi. Este o urâţenie şi o lipsă de civilizaţie să faci aşa ceva, pe care eu sper ca cetăţenii din Piteşti să nu o accepte, să nu creadă acest gen de campanie electorală. Repet şi insist asupra acestei declaraţii: domnule Zisu, dacă ai venit de la Constanţa să faci golănii de genul acesta, eşti un golan care nu are ce căuta în judeţul Argeş.
Este adevărat, şi vreau să subliniez acest lucru. Când eşti din judeţul Constanţa şi candidezi la Piteşti, nu poţi să ai niciun proiect, şi atunci te ascunzi sub umbrela USL-ului şi faci mizerii din astea”, a încheiat Mircea Andrei discuţia despre contracandidatul său.

Mircea Andrei: “Vom depune o plângere concretă pentru sechestrare de persoane”

Mircea Andrei a dezvăluit un lucru grav. Aceste materiale trebuiau să fie păzite, în timp ce se distribuiau, de o echipă de bodyguarzi de la o firmă de pază şi protecţie. Această firmă se numeşte Star Security. Este o firmă din Bucureşti, iar în judeţul Argeş este coordonată de un domn Turcu, care este ginerele primarului de la Mălureni. “În cursul zilei, tinerii din echipa noastră de campanie, din zona respectivă, au fost luaţi de pe stradă şi urcaţi cu forţa în maşinile acestor bodyguarzi. Au depus declaraţie la poliţie, lăsăm lucrurile să meargă până mâine, pentru că aşa este corect, iar mâine vom verifica modul în care poliţia cercetează acest dosar şi această faptă, şi vom depune o plângere concretă pentru sechestrare de persoane”, a încheiat Mircea Andrei.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea