Cine îi plăteşte lui Cătălin Rădulescu campania electorală?

# Cătălin Rădulescu are afişaj stradal de sute de milioane, dar salariul lunar declarat pe anul trecut este de 10 milioane lei vechi. Cătălin Rădulescu, candidatul USL pentru un fotoliu de deputat pe Colegiul Piteşti Sud, şi-a depus, ca toţi candidaţii, declaraţia de avere. Acesta a declarat pentru anul fiscal 2011 un venit de mai puţin de 1000 lei lunar, iar soţia sa are un salariu de aproape 50 lei lunar.
Este foarte adevărat că Rădulescu poate poza într-o persoană bogată, având terenuri multe, acţiuni la multe societăţi comerciale dar, din păcate, la salarii, sau conturi, candidatul USL stă foarte rău. Acesta nu a declarat niciun cont în care să fi strâns vreun bănuţ, iar cu cei aproape 1500 lei pe care îi încasează toată familia sa nu cred că se pot descurca cu o astfel de campanie electorală. Bannere peste bannere, mashuri de dimensiuni impresionante, containere pentru sediile de campanie, toate acestea costă, iar candidatul, conform declaraţiei de avere, nu prea are din ce să le plătească. Nu s-a auzit prin târg că acesta ar fi vândut vreun teren din multele pe care le deţine, şi nici nu a renunţat la acţiunile pe care le are la cele opt societăţi comerciale pe care le deţine, conform declaraţiei de avere.

Tudor Pendiuc plăteşte campania lui Rădulescu?

Ţinând cont de faptul că Tudor Pendiuc a fost cel mai vehement susţinător al lui Cătălin Rădulescu, îndreptăţit ne întrebăm: Îl ajută şi financiar în această campanie electorală? Şi punem această întrebare deoarece în toate materialele promoţionale ale lui Rădulescu, Tudor Pendiuc este zâmbăreţ, iar poza sa nu lipseşte din niciun afiş, banner, sau mash de zeci de metri pătraţi. Dacă nu îl ajută primarul Piteştiului, iar partidul care l-a propulsat pentru această candidatură sigur nu-şi ia de la gură pentru campania lui Rădulescu, atunci suntem îndreptăţiţi să întrebăm cine îi va plăti Rădulescu acest afişaj stradal? Sigur nu vom avea răspuns la aceste întrebări ale noastre, şi cu siguranţă limita admisă de lege pentru cheltuieli aferente campaniei electorale este cu mult depăşită de acest candidat. Această limită legală de cheltuieli sunt convinsă că a fost depăşită de majoritatea candidaţilor pentru alegerile parlamentare. L.C.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea