Proaspătu` deputat a plecat la agăţat?

# Cătălin Rădulescu, deputat USL: „L-am văzut urcând pe coş, cu tupeul lui de moş, şi în sac avea de toate: bani, noroc şi sănătate. Sigur vine şi la tine, fiindcă e trimis de mine. Crăciun Fericit! Deputat Cătălin Rădulescu. P.S: Îmi e dor de tine”. Vă mai amintiţi de candidatul USL pentru un fotoliu de deputat pe Colegiul Piteşti Sud? Nu încercaţi vă gândiţi la acest domn ca la un politician care a lăsat ceva memorabil în urmă. Nu se poate lăuda cu aşa ceva. Dar ca candidatul marca Tudor Pendiuc ( e prea frumoasă cacofonia pentru a o şterge), da, vi-l puteţi aminti, mai ales că toată presa l-a prezentat într-o poză în care se afişa în toată splendoarea,  în chiloţi, dar cu un pahar de bere în mână. Aşa şi-l aminteşte cu siguranţă toată lumea. Este domnul acela care îşi posta poze în chiloţi pe diferite site-uri de socializare. Afaceristul şi politicianul Rădulescu a trecut într-o perioadă destul de scurtă prin mai multe situaţii, care mai de care mai incendiară. La început a fost acuzat de tentativă de viol şi sechestrare, apoi a trecut la site-urile de socializare şi în final, cu ajutorul siglei USL, dar şi al primarului Tudor Pendiuc, a ajuns într- un fotoliu de parlamentar.
Dar să revenim la vechea dragoste a deputatului, şi anume la femei, pardon, site-uri de socializare.
În timpul liber, Cătălin Rădulescu îşi mai făcea timp să mai socializeze - cam mult spus să socializeze - mai concret, să caute fete şi femei… educate. Pe site-ul Badoo, acesta intra frecvent, iar hobby-urile cu care se lauda afaceristul piteştean sunt: Ibiza, Whist, Triller, Adventure, Mediterranean cuisine. Cauta fete şi femei, dar îmbrăcat foarte sumar, iar paharul de bere îi dădea un aer de Don Juan.

Ajuns deputat, Rădulescu a evoluat

Imediat după ce s-a instalat comod într-un fotoliu de deputat,  Rădulescu a trecut la o altă fază de a comunica cu femeile. De sărbători, acesta, deputat cu prestanţă, s-a apucat să scrie un mesaj la toate doamnele şi domnişoarele pe care le avea în agenda telefonului.
Mesajul  prin care  Cătălin Rădulescu a urat femeilor din agenda sa telefonică: „L-am văzut urcând pe coş, cu tupeul lui de moş, şi în sac avea de toate: bani, noroc şi sănătate. Sigur vine şi la tine, fiindcă e trimis de mine. Crăciun Fericit! Deputat Cătălin Rădulescu. P.S: Îmi e dor de tine”.
Frumos gest din partea proaspătului deputat, numai că şi de data asta Rădulescu a dat-o cu bâta în baltă. Mesajul frumos, nimic de spus, dar PS-ul, cu PS-ul cum mai e? Cum să dai tu mesaj la toate numerele de telefon din agendă, numere de genul feminin, cu PS: Îmi e dor de tine? Ce o fi gândit deputăţelul nostru de Piteşti? Dacă pe site-urile de socializare nu mai merge că m-a luat lumea la ochi, încerc cu un sms. Dacă se prinde ceva, se prinde, dacă nu….om mai vedea. Ruşinică domnule deputat!  În loc să vă stea gândul la argeşenii care v-au trimis în parlament, dumneavostră la ce vă gândiţi? Dar sunt răutăcioasă, că deputatul Rădulescu s-a gândit la o partea a celor care l-au votat, doar la cea feminină, dar măcar aşa poate va ajuta la înfăptuirea unor promisiuni făcute în campania electorală. La ce promisiuni s-o fi gândit deputatul când a trimis mesajul? Doar domnia sa poate şti, dar cu siguranţă că nu ne va şi spune vreodată.
Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea