Mega-licitație de peste 3 milioane de euro la Primăria Pitești

Criza e criză, însă lucrările de construcții scoase la licitație de stat rămân adevărate mine de aur pentru firmele de specialitate. Pentru că la stat mai este ceva loc de negociere, pentru că la stat se mai poate discuta de o suplimentare, o atenție. Una din aceste mine de aur a fost scoasă zilele trecute la lumină de Primăria Pitești.
În proiect sunt cuprinse lucrări de modernizare a străzilor Lânăriei, Târgul Din Vale, Costache Negri din Municipiul Pitești. Se vor executa următoarele lucrări de modernizare: - sistem rutier nou ; - amenajarea trotuarelor; - realizarea canalizării pluviale aferente străzilor modernizate; - modernizarea parcărilor existente și executia de 10 locuri noi de parcare; - modernizarea intrărilor străzilor laterale; - amenajarea acceselor la proprietăți; - amenajarea intersecției cu calea ferată; - marcaje longitudinale pentru separarea sensurilor de circulație, marcaje transversale pentru trecerile de pietoni, marcaje de preselectare pe benzile de circulație, butoni reflectorizanți pe axul străzilor și indicatoare rutiere de prioritate și de semnalizare a direcției de mers la intersecția cu toate străzile de pe traseul proiectat.
Cuantumul garanției de participare: 260.000 lei, iar garanția de bună execuție se ridică la 9% din valoarea fără TVA a contractului.
Din punct de vedere al capacitatății economice și financiare, cifra de afaceri medie globală trebuie să fie de minim 22.300.000 lei
Criteriul de atribuire: Oferta cea mai avantajoasă d.p.d.v. economic
Câștigătorul va fi cel care va obține cel mai mare punctaj. Acesta va fi alcătuit dintr-un mix, în care ponderea o va avea prețul (70 de puncte din 100) dar va conta și garanția oferită, cererea autorității contractante fiind de 120 de luni, adică 10 ani.
Proiectul are cofinanțare europeană nerambursabilă prin Programul Operațional Regional (P.O.R.). Valoarea estimată a contractului este de  14.468.950 RON. L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea