Proiecte ambiţioase la Lunca Corbului

# Conform primarului, anul 2013 va aduce o îmbunătăţire considerabilă a infrastructurii comunei. Gheorghe Drăgan, edilul comunei Lunca Corbului, şi-a propus ca şi anul acesta să facă investiţii consistente în infrastructură, întrucât majoritatea proiectelor de investiţii propuse  vizează introducerea reţelelor de utilităţi şi reabilitarea drumurilor.
,,Consider că, fără o infrastructură modernă, o comună nu se poate dezvolta. Am încercat pe cât posibil şi în mandatul trecut, împreună cu Consiliul Local,  să facem investiţii în infrastructură, în principal în introducerea reţelei de apă şi cred că oamenii au fost mulţumiţi de modul cum am drămuit banii lor, dovadă fiind realegerea mea în funcţia de primar. O infrastructură modernă atrage şi investitori, ceea ce înseamnă crearea de noi locuri de muncă”, ne-a declarat prim-gospodarul comunei Lunca Corbului, Gheorghe Drăgan.
Aşadar, un prim obiectiv  pentru anul acesta este alimentarea cu apă a satelor Lăngeşti, Silişteni şi Bumbuieni. Un alt proiect ambiţios al primarului este introducerea reţelei de gaze naturale în 7 sate din totalul de 9 câte are comuna. Tot la capitolul modernizarea infrastructurii se poate bifa şi proiectul  pe Măsura 125, pe fonduri europene nerambursabile, ce presupune modernizarea drumurilor de exploatare agricolă. Acest proiect este în valoare de aproximativ 800.000 euro, iar în momentul de faţă se află în faza de desemnarea câştigătorului licitaţiei pentru execuţie.
Totodată,  pe lângă aceste proiecte în infrastructură, primarul speră ca anul acesta să finalizeze lucrările la un alt obiectiv de importanţă majoră, şi anume la punctul sanitar din satul Catane ce a fost început în mandatul trecut.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea