Publitrans cumpără motorină de peste 200 miliarde lei vechi pentru anul 2013

# Directorul Manuel Rotaru: ”Cantitatea  conține și o marjă de siguranță, datorită proiectului «Zona Metropolitană»” Firmă având ca unic acționar Consiliul local al Municipiului Pitești, Publitrans 2000 S.A. se aprovizionează, în fiecare an, cu cantități impresionante de combustibil, cantități menite să asigure necesarul de consum pentru întregul an. Suma prevăzută în Caietul de Sarcini pentru licitația de anul acesta este de 17.000.000 lei noi fără TVA, sumă care poate varia, potrivit directorului general, Manuel Rotaru, datorită punerii în aplicare a proiectului ”Zona Metropolitană”.  Din Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Piteşti” fac parte localităţile Piteşti, Mărăcineni, Ştefăneşti, Miceşti, Moşoaia, Bascov, Băbana şi Budeasa, precum şi Consiliul Judeţean Argeș. Odată cu începerea efectivă a existenței Zonei Metropolitane, transportul public de călători va fi asigurat într-un mod unitar, atât pentru Pitești cât și pentru celelalte localități componente.
În anul 2008 a intrat în vigoare asocierea dintre S.C. Publitrans 2000 S.A., CNCD S.A. şi  Girexim Universal S.A. Scopul acestei asocieri a fost modernizarea serviciului de transport public local de călători în municipiul Piteşti prin înlocuirea mijloacelor de transport vechi. Astfel, s-a reuşit introducerea în exploatare a unui număr de 80 autobuze noi.
# Bună ziua, domnule director. Vă rugăm să ne dați detalii cu privire la licitația pentru motorină, mai ales că suma este una considerabilă.
Dir. Manuel Rotaru: Da, este vorba de o cantitate minimă și una maximă, marja poate varia datorită anumitor considerente. Cantitatea este menită să asigure întregul necesar al Publitrans 2000 S.A. pentru anul 2013.
# Cine a câștigat aceste licitații în ultimii ani?
Dir. Manuel Rotaru: Petrom. OMV Petrom.
# Au intervenit, în ultimul timp, modificări ale parcului auto?
Dir. Manuel Rotaru: Nu, nu s-au achiziționat vehicule noi, parcul însă este într-o stare bună. Autobuzele noastre sunt
# Ce este, totuși, cu marja aceea de siguranță?
Dir. Manuel Rotaru: Cantitatea licitată pe SEAP conține și o marjă de siguranță, datorită proiectului ”Zona Metropolitană”, proiect care, din punctul nostru de vedere, ar putea duce la consumuri suplimentare de carburant.
Lucian GHERGUȘ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea