Iată programul audienţelor la cabinetele deputatului Simona Bucura Oprescu

Simona Bucura Oprescu, deputat al PSD Argeş, ales în colegiul Mioveni, a definitivat programul de lucru al cabinetelor parlamentare din teritoriu. Dorind să fie cât mai aproape de cetăţenii care i-au acordat încrederea de a-i reprezenta în Parlament, Simona Bucura Oprescu a decis să deschidă cabinete parlamentare atât la Piteşti, cât şi la Mioveni, Stâlpeni, Vlădeşti, Godeni şi Valea Mare Pravăţ. De asemenea, a început şi programul de primiri în audienţă. Deja peste 40 de persoane au fost în audienţă la Simona Bucura Oprescu de la deschiderea cabinetelor şi până acum, cele mai importante şi mai des invocate probleme de către cetăţeni fiind găsirea unui loc de muncă, recacularea pensiilor şi acordarea de ajutoare sociale. Toate solicitările cetăţenilor au fost înregistrate şi vor fi transmise la diverse instituţii ale statului pentru soluţionare sau pentru a primi uun răspuns de la autorităţile competente.
Programul de audienţe la cabinetele parlamentarlui Simona Bucura Oprescu este următorul:
# Piteşti (camera 122 la etajul III al Prefecturii) – în fiecare zi de vineri între orele 13 şi 15;
# Mioveni (sediul PSD Mioveni, bloc V2B, mezanin, strada Teodor Muşatescu) – sâmbăta de la ora 9 la ora 12;
# Stâlpeni (la Primărie) – în prima zi de vineri a fiecărei luni, cu începere de la ora 16 (o dată pe lună);
# Vlădeşti (la Primărie) – în a doua zi de vineri a fiecărei luni, cu începere de la ora 16;
# Godeni (locaţia urmează să fie anunţată) – în a treia zi de vineri a fiecărei luni, cu începere de la ora 16 (o dată pe lună);
# Valea Mare Pravăţ (locaţia urmează să fie anunţată) – în ultima zi de vineri a fiecărei luni, cu începere de la ora 16.

De asemenea, la cabinetele menţionate este şi o persoană de contact care va prelua sesizările şi eventualele cereri şi le va trannsmite deputatului Simona Bucura Oprescu. Orice modificare a programului anunţat deja va fi adusă la cunoştinţa cetăţenilor în timp util.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea