Pătrundere ilegală în sediul Asociaţiei Revoluţionare Club 22

# Asociaţia Revoluţionară ”Club 22” a fost  „vizitată”, în afara programului, de locatara care a revendicat spaţiul respectiv. Războiul a cărui miză este subsolul tehnic al blocului 48 Centru continuă cu surprize şi dezvăluiri. A.R. ”Club 22” o acuză pe Elena Bădescu, locatara care se luptă pentru spaţiul în care funcţionează asociaţia, de pătrundere ilegală în sediu şi de deturnare a activităţilor recreative destinate copiilor, găzduite în subsolul tehnic al blocului 48 Centru.
Vasile Duminică, preşedintele Asociaţiei Revoluţionare Club 22, spune că Elena Bădescu, o locatară blocului 48 Centru care revendică o parte din spaţiul în care-şi desfăşoară activitatea asociaţia şi despre care ziarul nostru a relatat în mai multe rânduri,  a “omis” să   amintească anumite  amănunte  ale războiului declanşat pentru subsolul tehnic al imobilului. Concret, Vasile Duminică, îi  atrage atenţia locatarei că ordinul de evacuare în baza căruia femeia speră să câştige spaţiul se referă la două societăţi comerciale  (SC LA TIMP SRL, SC Promotor  Profesional Piteşti) care au funcţionat în subsolul tehnic al blocului 48 Centru, înainte ca suprafaţa disputată să revină AR Club 22 şi în nici un caz la respectiva asociaţie
Mai mult, spune reprezentantul AR Club 22, Elena Bădescu ar fi  uitat şi de  Sentinţa Civilă nr. 254  pronunţată de Tribunalul Argeş asupra litigiului de contencios administrativ şi fiscal formulat de  aceasta împotriva AR Club 22 şi Instituţiei Prefectului, prin care se respinge   acţiunea reclamantei. Potrivit constatărilor din sentinţă, “petenta are doar un drept de folosinţă, care este comun şi reciproc cu cel de administrare şi folosinţă  al AR Club 22 şi Instituţiei Prefectului, astfel încât motivul invocat de ea (n.r.  Elena Bădescu)  nu este de natură să ducă la anularea  actului”.
Despre ce este vorba? Elena Bădescu ceruse  instanţei anularea  contractului de comodat  nr. 14558/2011  încheiat între Instituţia Prefectului şi AR Club 22, contract al cărui obiect este darea spre folosinţă gratuită a spaţiului în suprafaţă de 129, 44 mp, situat în stada Teiuleanu. În motivarea cererii sale, femeia explicase că s-a încheiat  contractul de comodat, deşi  Prefectura nu avea  un drept de dispoziţie  asupra spaţiului  ce formează obiectul contractului.
“Cu toate că doamna Bădescu susţine contrariul, Instituţia Prefectului putea încheia acest contract cu noi pentru că, legal, deţine spaţiul respectiv. Prin HG 574/2003, s-a aprobat trecerea în proprietatea publică a statului şi în administrarea comună a Prefecturii Judeţului Argeş şi a CJ Argeş a suprafeţei de 375 mp situată în strada Teiuleanu nr.1, la parter şi subsol, suprafaţa fiind de 750 mp.Această hotărâre a fost contestată, dar acţiunea a fost respinsă printr-o sentinţă civilă a Curţii de Apel Piteşti (412/2011)”, explică preşedintele AR Club 22 .
Vasile Duminică demonstrează cu acte că şi recursul formulat de Elena Bădescu  a fost respins şi că, în consecinţă, hotărârea  (în favoarea AR  Club 22) este definitivă şi irevocabilă.

Acuzaţii

Mai mult, Vasile Duminică susţine că Elena Bădescu a intrat în  incinta AR Club 22, în afara programului de funcţionare al asociaţiei, ilegal, fără acordul reprezentanţilor acesteia. “Am constatat cu stupoare că dumneaei posedă un rând de chei ce i-a fost înmânat în momentul în care şi noi le-am primit pe ale noastre. Nu de puţine ori am constatat că ne lipsesc diverse documente, până când suspiciunile ne-au fost confirmate şi am decis să schimbăm yala”, spune preşedintele AR Club 22, care o mai acuză pe Elena Bădescu şi că perturbă activităţile destinate copiilor, activităţi care se desfăşoară în acelaşi spaţiu. “Avem aici un Muzeu al Revoluţiei şi tot aici funcţionează şi Centrul de recreere  sportivă, cultural-educativă şi de prevenire - antidrog. Organizăm o serie de activităţi destinate copiilor, tinerilor, numai că,  după scandalurile generate de doamna Bădescu,   profesorii şi elevii se tem să ne mai treacă pragul. Mai mult, dumneaei dezlipeşte afişele cu programul  după care se derulează aceste activităţi” spune Vasile Duminică, referindu-se la  consecinţele tensiunilor create între cele două tabere.
Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea