Cinci laureaţi ai Galei premiilor de excelenţă în cultură

Direcţia Judeţeană pentru Cultură Argeş a organizat vineri, în Sala Ars Nova a Centrului Cultural Piteşti, Gala premiilor de excelenţă în cultură, ediţia a VII-a,  manifestare în cadrul căreia au fost premiaţi oamenii de cultură cu realizări deosebite în ultimul an.
Fostul subprefect al judeţului Argeş, scriitorul George Rizescu, a primit premiul pentru literatură, artistul plastic Augustin Lucici a fost premiat la secţiunea pictură iar actriţei Luminiţa Borta i-a revenit premiul secţiunii teatru. Muzicologul Saviana Diamandi a obţinut premiul secţiunii muzică iar directorul Centrului Cultural Mioveni, Argentina Culcuş, premiul pentru management cultural.
Gala premiilor de excelenţă în cultură a fost organizată la doar câteva zile de la primirea de către DJC Argeş a calificativului ”foarte bine”, calificativ conferit în urma evaluării, de către Prefectură, a instituţiilor deconcentrate din judeţ.
“A fost o surpiză plăcută, fără îndoială, şi îi sunt recunoscător domnului prefect, ca reprezentant al Guvernului în teritoriu, pentru acest calificativ, calificativ care se acordă nu atât activităţii directorului, cât activităţii direcţiei. De 9 luni, de când d-l Cristian Soare a preluat funcţia, relaţia cu Instituţia Prefectului este foarte bună şi strânsă, astfel încât domniile lor, cei de acolo,  ştiu foarte clar activitatea pe care o desfăşurăm. Dealtfel, evaluarea se face întâi la minister, este o grilă întreagă de indicatori, cel puţin 20, indicatori care ţin şi de latura managerială, de imaginea instituţiei, de relaţia cu publicul, pentru fiecare dintre  aceste aspecte acordându-se un anumit punctaj. Nu ştiu la care dintre aceşti indicatori am obţinut  punctajul semnificatv, dar, cu siguranţă, s-a ţinut cont de relaţia pe care DJC Argeş a avut-o cu  publicul, relaţie care la noi este extrem de deschisă, Eu am program de audienţe zilnic, permanent, ca să spun aşa, deci n-am fixat ceva formal. Încercăm să oferim servicii cât mai rapide şi bune populaţiei, contribuabililor,  pentru că, în definitiv, din banul lor sunt plătiţi fucţionarii publici”, a declarat, pentru  Atitudine în Argeş, Cristian Cocea, directorul DJC Argeş.     Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea