Euro Tehno Group a lansat, vineri, cel mai inovativ model Audi

# Sportiv, versatil și funcțional – noul A3 Sportback vine cu patru propulsoare noi și motoare între 105 și 180 c.p. La sfârșitul săptămânii trecute, într-un cadru intim și relaxant, dealerul Audi, Euro Tehno Group, a lansat ultima creație a inginerilor germani – noul Audi A3 Sportback. O mașină frumoasă, pentru construcția căreia s-au folosit cele mai moderne tehnologii. Modelul compact în 5 usi oferă un spațiu generos pentru depozitare, fiind totodată și mult mai ușor  decât predecesorul, grație tehnologiei Audi ultra.
Tehnologia Audi ultra reduce greutatea noului A3 Sportback cu până la 90 kg în comparație cu versiunea anterioară. Echipat cu motorul 1.4 TFSI, modelul în 5 uși are o greutate de doar 1.205 kg. Caroseria noului Audi A3 Sportback este lungă și curbată. În timp ce lungimea (4.310 mm), lățimea (1.780 mm) și înălțimea (1.425 mm) noului model sunt doar puțin peste dimensiunile celui vechi, ampatamentul este cu 58 mm mai lung.
Pasajele mari ale rotilor subliniază aspirațiile sportive ale noului Audi A3 Sportback.
Grila Single-frame teșită la colțuri, în culoare gri Stone, constituie elementul distinctiv în partea frontală a vehiculului. Lamele sale orizontale, cât și inelele Audi sunt accentuate tridimensional. Farurile plate sunt adevărate opere de artă și-i conferă noului Audi A3 Sportback o privire determinată. Farurile cu tehnica LED vor fi disponibile ulterior.
Interiorul noului A3 Sportback este elegant, aerisit și clar. Acesta continuă dinamica exteriorului. Planșa de bord curbată este subțire și joasă. Alături de consola centrală orientată către șofer, aceasta pare să plutească.
Guri de ventilație mari și rotunde, cu design jet, panoul elegant pentru controlul climatizării și ornamentele sculptate, impun tonul, iar finisajele acestora aduc calitatea clasei superioare în noul A3 Sportback. Forma scaunelor și volanului sunt noi, iar butoanele de control sunt clare și intuitive, ca în fiecare Audi. Modelul compact în 5 uși oferă o capacitate generoasă de depozitare, între 380 și 1.220 litri.

Audi connect: comunicand cu imprejurimile

Servicii online personalizate, oferite de marcă sub numele de Audi connect,  conectează șoferii la Internet și asigură informații cheie – într-un format ușor de înțeles. Conexiunea la Internet este stabilită via Audi connect, o extensie a sistemului de navigație MMI plus. Pasagerii pot naviga și trimite e-mail-uri cu până la 8 gadget-uri prin hotspot-ul integrat WLAN.
Sistemul oferă servicii de Internet adaptate pentru șofer – de la navigație cu imagini Google Earth și Google Maps Street View până la informații online din trafic și servicii precum facebook și twitter. Audi connect a adăugat recent informații despre zboruri și trenuri, iar serviciul City Events asigură informații despre evenimente actuale. Audi connect oferă șoferilor, pentru prima dată, abilitatea de a avea e-mail-urile redate vocal și de a dicta mesaje text (SMS).
Noul A3 Sportback se lansează cu patru propulsoare noi: două TDI și două TFSI. Motoarele au între 105 CP și 180 CP. Tehnologia din platforma modulară ajută la reducerea consumului de carburant cu o medie de 9%, față de modelul precedent. Alte motoare pe benzină și motorină vor fi disponibile ulterior, cât și motorul TCNG care poate fi acționat cu Audi e-gas sau cu gaz natural.
Pentru lansare, motorul 1,8 TFSI vine cu S tronic în 7 trepte; în combinație cu sistemul Audi drive select, acesta oferă o funcție ce reduce consumul de combustibil. Agregatele 1,4 TFSI si 2,0 TDI sunt legate cu o transmisie manuală în 6 trepte. Tracțiunea integrală permanentă quattro va fi disponibilă ulterior. Jantele măsoară între 16” si 18” , iar suspensia sport poate fi comandată în două versiuni. Noul Audi A3 Sportback este deja disponibil în Pitești, odată cu lansarea internațională. Prețurile pornesc de la €25.280, iar motorul 1.2 TFSI va fi disponibil ulterior la un preț de pornire de €22.950. Clienții pot alege între variantele de echipare Attraction, Ambition și Ambiente. Totodată, există un număr mare de opționale sportive și confortabile, precum adaptive light sau trapa panoramică.
Euro Tehno Group vă invită să testați cel mai inovativ model Audi. Detalii la: 0248607407.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea